Hirdetés
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel pRo
aktív tag
Szerintem hagyjuk az off-ot mostmár azt meg végképp hogy te hogy fogalmaznál és ki warezes és ki nem, nem erről volt szó!!! Tudod, egy warezes is ugyanúgy lehet értelmes ember mint más. Ja és ez súlyos tudatlanságra ad tanúbizonyságot hogy te úgyvéled hogy attól értelmiségi valaki hogy eredeti játékot vesz-e vagy sem. Édes istenem nem is hiszem el hogy most épp azt magyarázom hogy értelmi színvonalon nem áll lejebb egy warezes mint egy eredeti játékokkal játszó játékos.
Nos részemről ennyi még mielött súlyos "állításbizonyítási" kényszert éreznél.
P.S.: Ja és azért én kérek elnézést amiért nincs rálátásod országunk politikai és gazdasági helyzetére, (hozzáteszem nem tudom hogy mennyi idős vagy de mentségedre legyen remélem elég fiatal) hogy nem érted meg hogy nem mindenkinek futja tízezer forintos és ennél drágább játékokra, de ő is élvezni szeretné a játékot.
Tiszteletem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest