-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Azé' 50 méterről ha szemből jön akkor simán lelövöm mint a szart, annyi idő kell amíg a SCAR kilő egy tárat.
Már játszottam többször három román ..........-el. A városi pályákon csúnyán lealáztak. Olyan minuszba vertek hogy csak na.
De jött az Afgan pálya, sikerült ellenük 24/4-es staton lőni, amikor elhullottak mindig írtam nekik hogy run.
-
r-chee
őstag
Hátaztán mostmár elegem van a kiba**ott b*rcás g*ci emeberszottyadék láma késelőkből
. Mi a f*sz a jó abban, hogy supermenként repül végig a pályán, szétkésel mindenkit, esélyed sincs kilőni szemből, hiába látod 50 méterről, és tönkreteszi mások, részben taktikára épülő játékát. Balfaszok.
-
dokee78
félisten
Amikor Prestige módra lehet váltani és megkérezi,hogy igen vagy nem,akkor ha a nem-re nyomok akkor később rá lehet nyomni az igenre?
-
r-chee
őstag
Egy kis vigalom két mecss között
>> [link]. Előkerült a zenéim válogatása közben
.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Polllen #8287 üzenetére
Igen az IW-net a hibás mert ha valóban így van, hogy a gyenge nettel rendelkezőt választja hostnak a másik meg, hogy kétlem egymás után kb 10 ground war-t mentem tegnap este és mind laggolt miközbe más játékosok voltak szal ne gyere nekem a szövegeddel, hogy nem az IW-net a hibás...a másik meg nagyon sokan panaszkodtak tegnap hogy mindenkinek szar a ground war akárhova csatlakozik szal ezek után gondolhatod hogy mit hiszek...nah de vitázni nem fogok úgy is tartom magam a saját véleményemhez.
-
Polllen
nagyúr
Szvsz a "finding best host" résznél teszteli a játékosokat...(remélem) és nem random választ host-t...
Amúgy az sem zavar,h "ennyi mindent" bukok. Akkor is ki szoktam lépni, ha lagföldjére tévedek...
Jól szeretnék szórakozni, éppen nem érdekel, kinek milyen, mekkora, nekem van-e
-
Grifid
aktív tag
válasz
dokee78 #8283 üzenetére
Ground war TDM és Domination játékok véletlenszerűen.
SzlobiG!
Bizony hogy a játékosok a szarok hostnak és a pokolba kívánom én is a sok mobilnetes emberkét. Az IW ötlete nem rossz csak a kivitelezés.
Mert lehet hogy egy mobilnetesnek jobb a pingje mint másnak viszont nincs meg a sávszélessége hogy kiszolgálja a rácsatlakozókat ebböl van a lag. Jó lenne ha az IW a steamen keresztül (most majd lehet sírni a sok összesküvés rajongónak) igen is lekérdezné a userek sávszélességét is és az alapján tenne egy jelzést a játékosra, hogy alkalmas hostnak vagy sem. Ha nem akkor ne osszon ki rá hostot akármilyen jó is a pingje.Polllen!
Nem csak azt bukod amit löttél és ami bónuszt vagy titlest és emblémát megszereztél, ha kilépsz egyel nő a bukott meccseid száma is. Meg egyébbként is én szeretem lelövöldözni a csítereket, bár eddig csak 1-el találkoztam akit már ki is tiltottak. Meg egy olyannal aki biztos hogy textura hacket használt mert olyan helyröl szedett ki ahonnan nem láthatot, még nem lőttem tehát az alapján sem láthatott felvillanni (cold blood pro és ninja pro) és a pálya másik végéről ACOG-al szedett le. Ablakon át. Nem láttam magam a visszajátszáson sem és tudom hogy ott nem látszódhattam.
-
Polllen
nagyúr
válasz
SzlobiG #8285 üzenetére
Igen igazad van. Tudod, hogyan működik, tudod, hogy a playerek a hostok - tehát az iwnet csak összehozza a gémereket, de azért az iwnet a hibás...igen, szemelyeskedés lenne leírni, hogy mennyi eszed van...
A lag amúgy 2 dolog miatt lehet. A host nete nem bírja, bár szvsz max 1/0,5 mb is elég lenne neki...(csak ugye pl torrent közben a feltöltés nagyon könnyen szűkkeresztmetszet lehet és oltári lag lesz belőle)
A második pedig, hogy a host gépe nem bírja...Szóval igazság szerint hiszel, amit akarsz, a lagok a hostok miatt vannak.
-
jegenye77
addikt
A múltkor meg én mondtam hogy sok a csaló és lehurrogtatok.
Nem lehet hogy most ti vagytok a bénák?
Pl.:nekem semmi bajom nagyon is megy.26/5-öket csinálok!
Tök jó a game!!!! -
boogie84
veterán
válasz
SzlobiG #8276 üzenetére
Nem az iwnet a hibás abban, ill részben. Az MW2 nem szerver alapú, hanem host... úgymond. Ami annyit jelent h egy mezei user a "szerver" , ergo ha otthon letölt, vagy egyéb dolgokkal korlátozza a sávszélességet, vagy növeli a pinget akkor bizony laggol mindenki...
dokee78: a grand war-t 18an játszák, TDM és HQ megy rajta ha jól tudom, de a HQ-ban nem vagyok biztos. Ja és még annyi h nem HC...
-
dokee78
félisten
A ground war az milyen játékmód?
Vegyes játék felváltva?
Ha igen mik vannak benne? -
dokee78
félisten
válasz
tupacamaru #8278 üzenetére
Eleinte tetszett a szívverésdetektor,de úgy voltam vele bénáknak való.
Béna vagyok én is,de nem használom.r-chee:Véletlen nem tudod kik az előadók és hol tudom letölteni a többit?
-
SzlobiG
félisten
Hát most megint egy rakás szar egész iwnet ground war-t játszani se lehet annyira laggol.
-
dokee78
félisten
Én ugy játszom,hogy belépek egy szerverre és ilyet látok,hogy valaki pl 40/2 killel van már lépek is ki.
-
Hunter2
addikt
válasz
tupacamaru #8260 üzenetére
WH?
-
v!ct0y
veterán
Az a Win Streak mit takar ?
-
nanus
senior tag
válasz
Cimbooora #8264 üzenetére
Nem tévedt el igen is az MW 2-nek sok köze van a FIFA-hoz ,és mindenki noob aki nem focizott a Favela-n !!!!!!! Ott a focilabda a pályán ne mondjátok hogy 1v1-be nem fociztatok még ott pancser banda!
Aki ott még nem lőtt golt az nem is magyar.Hova jut így a magyar foci
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Tudjátok engem meg az érdekelne, hogy a gyerek multiba kb fél méterre mellém céloz(visszajátszásból látom) és lelő, és pedig olyan fegyverrel volt ami nem is szór
Van valami csalás benne? -
BanNor
csendes tag
Heló!
Nagy gondom van, jó lenne, ha tudnátok segíteni, legjobban a PRIVÁT ÜZENETNEK örülnék, és akkor nem kell mindig visszanéznem ide....
Szal...
Miért van az, hogy a gépem elvileg viszi a jobb játékokat, de a FIFA 10-et mindenképpen, és még is LOW beállításokon 800x600-ban is akad? Ha tudnátok ezen segíteni, akkor nagyon köszönném!
A gépem:
- Intel Dual Core 2,8Ghz
- 2 GB RAM
- 550w táp
- 9600 gt 512 mb ddr3Szal miért fut a FIFA ilyen szarul? Köszi a segítségeteket!
-
Ijk
nagyúr
Szerintem meg elfuserálták. Késés ide vagy oda, régebbi verziókban nem emlékszem olyanokra, hogy 3-4m-el beszaladva a fal mögé leszednek, max 1m, de még annyi se. Itt meg killcamben is már lazán a fal mögött vagyok.
Egyébként is szinte lehetetlen fedezéket találni, mert a homokzsákon kívül szinte mindenen áthatolnak a golyók, de a zsákok mögül is mindig kilóg valami, ha éppen "gyógyulni" bújsz el. Azért vicces amikor elmegyek egy épület mellett és úgy pattognak át a golyók, mintha 20 mm-essel soroznák. -
danilla
őstag
válasz
AssasinMate #8221 üzenetére
-
dokee78
félisten
Új rejtett játékmódot találtam
-
fireproof
őstag
hülye kérdés de mi az a hitbox?
-
Hunter2
addikt
válasz
forceberg #8232 üzenetére
nem tudom ki szokta figyelni azt a videót ami a meccs utolsó találatát mutatja. Na ott lehet igazán látni hogy a hitbox időnként vagy egy méterre a játékos mögött van.
Ezért használok M4-et vagy ACR-t azzal ha tunkolok akkor előbb utóbb beadja.Más
Azt tudja valaki hogy HC TDM-en miért nincs killcam? Van rá valami ok vagy csak az hogy agyhalottak az IW-nél? -
fireproof
őstag
MOst jövök HC tdm ről és szerintem nagyon gagyi
Mindenki össze vissza kempel.
-
Polllen
nagyúr
Az egérmizériára csak azt lehet mondani, hogy ez a gém PONT nem az, ahol bármire is mész vele...
Sok más játékban létfontosságú, hogy fejest lőj, de mivel még csak verseny mod sincs... Sokszor olyanokat ad be, amihez köze nem volt senkinek...
Persze itt is jó, ha fejre/nyakra célzol, de közel nem az a "sharpshooter" játék, mint mondjuk az ET volt régen.
Pont a #8227-ben van egy video, hogy miért nincs nagy jelentősége a célzásnak...80%-ban éppen elég, ha rátartod az ellenségre a fegyvert úgy NAGYJÁBÓL és lősz, mint a barom...Nem tudom, hogy a konzolok miatt csinálták ilyenre, vagy azért, hogy "mindenkinek" sikerélménye legyen, de nem túl nehéz aratni...
-
Tomate
veterán
Ezt a láttátok már? [link] Rendesen szakít a cucc.
-
danati
senior tag
Ha már mindenki linkelget a statját akkor én is.
Általában TDM-t, FFA-t és SD-t játszom. -
bul07
nagyúr
ilyen kis csipogó hangúakat én is szoktam hallani na akkor hagyom ott és keresek másikat
gYaLo:én titkolom mert néha anyázok rendesen főleg ha rossz napom van
mostanában sűrűn előfordul (pl.dec 25-én este villámcsapás meg is adta magát a számítógépembe a hang vetem egy 2k hangkártyát meg hasonlók) idegeneket könnyeb anyázniAssasinMate: kérdezném hogy PittBull milyen néven játszik mert állandóan találkozok pittbull nevűekkel kérdezem hogy magyar de eddig még nem találkoztam magyarral
én nem vagyok fanatikus csak szeretek játszani "vén" fejemmel
-
AssasinMate
csendes tag
Sziasztok! Én SDzek néha tdm,dm ezek is így gyorsabban lehet fejlődni!
(vagy csak én vagyok kocka) Ja és nekem is összejött az a fránya nuke 1x wasteland mapon model1887el rusholva
Ui.: Azért ilyen minőségű a kép mert JPGbe mentettem
-
r-chee
őstag
Az előbb gameltem jópár kört Domination-ben, és volt két magyar, a hangjuk alapján 13 év körüli srác, akik állandóan "fuck you"-ztak és "motherfucker"-öztek a semmibe. Jah, és még le is ricsiztek, de ezt kikértem magamnak. Ha már angolul káromkodnak, tanulják már meg a(z) (különálló) "r" betűt is angolul
. Szerencsére nincs mikrofonom, így csak írásban tudtam nekik válaszolni. Jobb is talán.
-
fireproof
őstag
Hq-ban így lehet gyilkolni?
Én sima tdm-ben még csak 2500 kill körül járok
JA és én most vagy 53 as
-
beatkeksz
tag
Üdv kockák
Volt egy kis kihagyásom és ezért is utólag BUÉK minden kedves és rohadék fórumtársamnak
-
SipiBcs
őstag
Nem hiszem hogy bárkit is untatnál olyan dolgokkal amit sokak - sok évnyi játék után sem vesznek figyelembe és csak köpködnek, hogy cheater. Nem kell vérpistikének lenni ahhoz, hogy pl jó fülessel tudd, hogy hang alapján kb hol az ellen. Már fordulhatsz is rá vagy éppen tunkolhatod a falat...
Ráadásul nem minden fórumozó pro.... Pl én sem.... Az egértémához nem tudok hozzábrekegni, merthogy kb 1200 Ft-os egérkével tolom/toltam... valahogy erre sosem költöttem. Nem is tudom megmérni a különbséget.force: kinek a pap... kinek a papné..... Én spec a lyányát kérném.... (csak a zasszony meg ne tudja)
hoffman: Bizonyos pályákat csak adott játéktípushoz sorsol. Pl Rust-ot sosem fogod megtalálni hq-t vagy sd-t játszva. FFA-t játsz ott tutti lesz Rust.
Szvsz egy - egy játéknál sztem még a rotáció mértéke is változik. Már arra gondolok, hogy hq-n többet dobja be pl westelandot, mint pl sd-n. Ez csak egy érzet, ami lehet másnál teljesen másképp van vagy másképp érzi!
-
bul07
nagyúr
na megvan az első nuke mondjuk most éjszaka csak azért játszottam hogy meglegyen kempelés mire nem képes
ha nem kempeltem volna soha még a közelébe se jutnék Hc HQ játszva
mivel igen nagy szerencse kell hogy ne gl-zenek ki a hq rakvaaki meg fehér hq-nál nem megy rakni csak öli az oda érkező ellenséget az ugyanúgy kempel mint aki a pálya másik feléről távcsövezik folyamatosan
nagyon fel tud idegesíteni ha azzal érvel hogy védi de amíg nincs lerakva mi a lóf***t védHC HQ kicsit kemp Pave Low-ig utána Chopper Gunner és jöhetett a nuke
-
Csak ki kell kapcsolni gém közben a TV-t!
Egy jó 5.1-es hangrendszer simán van olyan jó, mint egy füles, sőt. Az irányhallás jobb is.
Pedig papíron egy elég jó fülesem van, ami ráadásul 5.1-es, mégis a hangfalak mennek játék alatt.
Az érzékenység meg szubjektív. Gyors egérrel pontosan lőni nehéz, lassúval meg rárántani. -
hoffman_
nagyúr
Srácok, valaki segítsen. Miért van az, hogy az összes pályán random dobálgat, de van amelyikre sokkal kevesebbet(Terminal pl.) és van a Rust, amelyikre 15 óra alatt egyetlen egyszer rakott be... Pedig imádom. Miért van ez??
-
Wans
aktív tag
válasz
>Dragon> #8193 üzenetére
Én is csak annyit tennék hozzá, hogy a sok gyakorláson kívül vannak még apróbb trükkök is amivel növelhető a teljesítmény. Egyet említek:
pl az egérérzékenység
A win. gyorsítást 0-ra kell venni (ezt mondják a pro gamerek is!)
Nálam 12cm oldalhúzásnál fordul az emberem 360°-ot Ezt 3200dpi-vel érem el úgy, hogy a játékban 0-n van az érzékenység.
Nekem ez a legjobb, és teljesítményben is megmutatkozik.
Hozzátartozik még, hogy egy icemat edzettüveg padom van(5 éves), és egy g9x egerem.
Az mx500-ast kellett lecserélnem mert néha nem vette be a balos a kattintást, meg nem volt teflon talpa, így ha koszolódott valami néha megakadt stb.
De mondhatnám még azt is, hogy csak fülessel szabad játszani, viszonylag nagy hangerővel, hogy minden irányból jövő rezzenést meg lehessen hallni.
pl a ninjának is van egy nagyon halk pukkanó hangja, ha odafigyel az ember. Feltéve ha fut.
Sokakat untatok ezzel, de pl. a haveromon elképedtem akkor amikor azt mondta, hogy hangszórókon játszik. -
Thome
veterán
válasz
dokee78 #8200 üzenetére
Már csak 170 kill kell.
Nem mellesleg most basztam el a notim akksitartóit. ugyanis kivettem az akksit, de még abban az állapotban nyomtam vissza mikor még nyitott helyzetben fogtam (pillanatra nem figyeltem oda), és az akksi csak félig ment be, se ki-se be, de rányomtam egyet és beugrott. Tehát most már bement, de hogy egy darabig ki nem jön, az fix. (míg szét nem szedem körbe, és kinyitom valahogy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest