Hirdetés
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
tupacamaru #8994 üzenetére
röviden, tömören. Vagy netfixel. Ami szétcseszi az eredeti gémet.
-
goodluck
tag
Sziasztok!
Mekkora annak az eselye, hogy FFA-ba egy map-ra dob be a haverral?
-
gYaLo
őstag
Srácok!
Majd akarunk csinálni haverokkal MW2 LAN-t...
Ez hogyan oldható meg ? -
Polllen
nagyúr
válasz
dokee78 #8989 üzenetére
Neeem. ez az arány javítható ha olyan fegyvert használsz, amivel nem kell célozni...pl akimbo g18, modell és társai. Ha szerencséd van, és nincs egy értelmes ember sem az ellen között, aki messzebbről agyonlő, elfutkorászhatsz, mint a fenti példa mutatja...
Persze azért megnézném, hogy egy stopping poweres lmg ellen meddig jutna/jutnál
-
dokee78
félisten
Mi az a Rusholás a játékban?
-
Rusher
őstag
válasz
dokee78 #8978 üzenetére
Na hát aki ilyet használ az meg is érdemli....ennek aztán végképp mi értelme van? Kb. semmi....annyira meg nem gyors, hogy ne lehessen leszedni a videon is gyak. elszalad az emberek mellett aztán megfordul és utánaszalad....ez idő alatt le lehet szedni sztem
Mondjuk ne legyen semmilyen csalás én is utálom a csalókatés sosem próbáltam ki egyet sem és nem is fogok, de még mindig inkább ez mint pl. aim....Ezen keresztül van átverve a CoD ezt hogy érted? Mintha ezzel játszanának közben meg MW2-vel?
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
Számomra a LVL Hack is csalás.
Nekem ez a motivációm az egészben,hogy elérjem a rangokat. -
dokee78
félisten
Elég régóta csend van a Steam/IW részéről,semmi frissítés.
Remélem csak vihar előtti csend.Örülnék,ha pár 1000 bann megszületne megint.
Jól járna az IW. (mert újra meg kellene venni a játékokat a bannolt pöcsöknek.) -
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
Weblapfordítás nevű oldal szerint ezt jelenti:
Szia,
Egy személyzeti tag válaszolt a kérdésedre:
Szia dokee78, vizsgálni fogjuk ezt a dolgot és megfelelően fogunk intézkedni. Vedd észre, hogy nem fogsz megkapni egy értesítést tettről, amit ennek a jelentésnek eredményeképpen vettek. Elnézést kérünk bármilyen kényelmetlenségért, amit ez okozhat. -
nanus
senior tag
válasz
dokee78 #8956 üzenetére
Magyarul annyit tesz :fizettél a játékunkért ,de le vagy szarva ,kussolj.
Bocs a szabad" fordításért" .(#8974) dokee78
Szabad fordítás: irkálj csak nyugodtan ,de azt lesheted hogy csinálunk is valamit.
A steam+IW meg kapja be tövig.
Dedikált servert+ pb-t meg egy hülye admint is könnyebb elviselni mint ezeket a semmitmondó szánalmas válaszokat.
-
dokee78
félisten
A Seammel való levelezés új része:
Hello,
A staff member has replied to your question:
Hello dokee78, We will investigate this matter and take appropriate action. Please note that you will not receive a notification about any action taken as a result of this report. We apologize for any inconvenience this may cause.
-
dokee78
félisten
válasz
Cimbooora #8969 üzenetére
Ha nem mindig csak néha akkor azért ,mert te vagy a Host és gyenge hozzá a gép.
De ha hülyeséget írtam,akkor kijavít valaki.frame>24:
te is csalást használsz?
Nem én fordítottam,hanem a Weblapfordítás és én legalább próbálkozom.
Még ha nem is érek el semmit,de legalább teszek valamit. -
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
A játék multiba miért akadozhat? A statomnál az utolsó rublikába narancssárga szokott lenni, amióta kivettem az egyik ramom, mert rossz.
Most ez net miatt vagy a 2gb helyetti 1gb-ra nem elég neki? -
ramos
csendes tag
Valaki segítsem pls, hogy a túróba kell full hd -ra állítani! A játékban max valami 12xx*600 körüli beállítást engedett. Természetesen a TV full hd -ra van állítva. De a game nem ajánlja fel.
-
SipiBcs
őstag
válasz
dokee78 #8966 üzenetére
Bevallom...... én is megnézegettem a mappokat, a rajta lévő dolgokat..... de PRIVÁTBAN!!!
Lassan már kezdem azt érezni, hogy úgy használom a jobb klikket, mint más a balt... folyamatosan némítok 2 játék közben.
Tegnap betette a kaput többünknek... 2 idióta német mellé befutott egy, érzés szerint 7-8 éves cingárvékony hangocska... 'hámondom a kislányomnak komolyabb az orgánuma.
-
dokee78
félisten
Játszottam most pár menetet és összefutottam egy idiótával.
Lehet csak újdonság volt neki a multi vagy azt sem tudta hol van.Nem ölt meg senkit,de minden szarra lőtt.
Kértem a piros füsttel Care Pack-ot,elkezdte lőni a füstöt.
Ő maradt egyedül HQ-n,erre fel az Afghan pályán az ágyúkat vizsgálgatta. -
Ant@
senior tag
Ez talán még nem volt. Angolul értők előnyben.
-
AssasinMate
csendes tag
Én az első nukemat prestige elött full rusholással szereztem meg Model1887el...Ha gondolod kipróbálhatod mindenkit meg tudsz ölni azelött hogy észbekapnának.
Vagy a régi megszokott dolog a kemp én személy szerint utállok bent csücsülni egy házba és várni hogy mikor jön az ember de ez is egy megoldás(és így még kevesebb lesz az esélyük hogy megöljenek)
-
bul07
nagyúr
válasz
tomi_mod #8942 üzenetére
de nekem így van beállítva
9 ölés Pave Low -> 11 ölés Chopper Gunner -> 25 ölés Tactical nuke
ha jól tudom ebe a kombinációba mind a két helikopter minden ölése beleszámítana de mint töbször is észrevettem ez nem így van csak azt nem tudom hogy miért
lehet van még valami kizáró ok csak nem tudok róla
-
dokee78
félisten
Ezt a levelet kaptam a Steamtól a reklamálásomra:
"Hello Doka Zsolt, Thank you for contacting Steam Support. VAC is constantly being updated and actively banning cheaters in Modern Warfare 2. Please follow the link below for information: Title: Valve Anti-Cheat System (VAC) Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869 If you have any further questions, please let us know.
Anytime you wish you can view your question online:
https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=2863-YHLX-3885"Válaszoltam is:
"Thank you the scheme message.
Should somebody read the letter?
The V.A.C.-to it is relaxed at home.
It is not known the youtube-to?
http://www.youtube.com/watch?v=D9pop7Mheng
http://www.youtube.com/watch?v=RZSAGwKrvTE
Modify .IWD files." -
Kr/\toS
senior tag
megőrülök a ph thumbnail beillesztésétől.
-
dokee78
félisten
Ro***jon meg az aki bármilyen csalást használ,de a családja is.
-
bandiie
aktív tag
válasz
tomi_mod #8951 üzenetére
HQ-val az első szint nekem 2 nap 4 óra volt kb. De voltak itt olyanok, akiknek gyorsabban is ment. TDM, FFA-val sokkal lassabb.
A második már meg volt 48 óra alatt, most a 3. szintet nyomom (2. prestige).
Ha csinálod a 10.000 XP-t adó challengeket, akkor gyorsan lehet haladni. Itt elsősorban a fegyverek és perkek challengeire gondolok, de van pár könnyen megcsinálható, sok XP-t adó egyéb challenge is. Ezekkel rengeteg időt lehet spórolni. -
tomi_mod
aktív tag
válasz
bandiie #8949 üzenetére
8-9-es szintet már láttam nem kirívó stattal szal ez már elérhetőnek tűnik.
Én összidőben durván 4 nap alatt vittem ki 70-es szintre, de az elején sok tdm és ffa volt ami csak az időt vitte az xp-t alig hozta.
Sok SDvel simán lehet rövidebb idő is...két hónap alatt meg volt már annyi délután, így már biztos van hax nélkül max -
bandiie
aktív tag
válasz
danilla #8937 üzenetére
Már korábban beirtam, hogy 2516000XP kell 1-től 70-ig minden szinten. Ha megvan 2516000XP, akkor vagy 70-es. Ha belépsz a következő prestigebe, akkor lenullázza és megint ugyanannyi kell, hogy léphess a következőre.
De ettől függetlenül lvl hackes a srác, mert 6 nap játékidő alatt nem lehet végignyomni 11x.
Egyébként már biztos vannak olyan őrültek, akik hax nélkül kimaxolták... -
pcguru1
őstag
Az miért van hogy végigtoltam a game-t singly-ben,és 50,7%-ot irt ki,nem vettem fel mindent vagy mitöl
-
SipiBcs
őstag
válasz
danilla #8939 üzenetére
Tegnap este én is összefutottam vele.... Csak sajnos már azt sem mondom meg, hogy milyen játékmódban... sokfélét játszottam....
Ha minden igaz, akkor fel is emlegettem Pyros haveromnak, hogy furi a srác... De egyértelműen nem állítanám, hogy csaló. (az lvl hacken kívül)Kihangsúlyozom, csak azért nem merem MOST leírni, hogy cheater e, mert nem emlékszem pontosan.
-
tomi_mod
aktív tag
Ha ez így van akkor elég nagy bug...DE van egy lényeges dolog!
Az Emergency Airdrop-ból szerzett cuccok killjei nem növelik tovább a killstreak eredményét, és ha jól rémlik a carepackben kapott cucc sem növeli...minden más igen!Magyarul ha nulla halállal össze is jön egy airdrop, hiába használod azokat hibátlanul, nem növekszik a streak... értelemszerűen lehet ezektől 25-0 eredményed is nem ad Nuke-ot
-
danilla
őstag
válasz
#10949376 #8935 üzenetére
Ez lesz az utolsó hsz-em, aztán kifekszem.
Már emlékszem, sajna a játékunkat nem tudtam kifotózni, mert amikor kérdeztem tőled, hogy magyar vagy e, elmentél. -
danilla
őstag
válasz
#10949376 #8935 üzenetére
Egy kis új info a 2516000XP-ről, az összes level hack-osnak azt írja (aki nem hiszi járjon utána, detényleg így van)... pff, és mint köztudott a lvl hacker progikkal azt is be lehet állítani, hogy mennyi legyen a kill/deadt, nah most akkor te öltél egyáltalán, vagy csak szépen beállítottál mindent?
-
Tanker21
tag
Én 10k-ért vettem karácsony elött az Electro-World-ben, de asszem máshol is ekörül árulják. Használtan 6-7k körül van.
A DS (Nintendo DS) egy konzol, nem PC.
polo: Megnéztem a képed kicsit közelebbről, és ha jól látom a Next helyén egy "None" szocskát próbáltál kitakarni (ha jobban megfigyelitek ott görbül az e betű vége), ami arra vél következtetni, hogy te már Prestige 10-ben vagy. Ezt azért te sem gondolod komolyan.
De ha meg tényleg lvlhack nélkül érted el a p10-et akkor a 30k kill az nagyon kevés mert én p1-ben vagyok és már 9000-et lőttem. Valami itt nagyon sántít, vagy csak én vagyok nagyon fáradt. -
dokee78
félisten
-
Tanker21
tag
Hát én is gondolkoztam, hogy használtat vegyek, de sztem nem éri meg azt a max 3k-val kevesebbet. Jobb ha saját cd-keyt regelsz, sokkal biztonságosabb. De ez személyes vélemény.
Szintet elvileg lehet törölni, de ha jól tudom az is hackkelésnek számít, Youtube-on találhatsz pár videót róla. Ha jól gondolom bann ezért is járhatna mint a lvlhack-ért, bár ettől azért nem félnék, mivel ahogy látod a hsz-ekből is nem igazán tesz érte az IW és a (kac)VAC.
-
EyEsOnU
tag
jöhetne egy óriás patch meg a banhammer, mert a játék gyakorlatilag élvezhetetlen az utóbbi hetekben..
-
r-chee
őstag
válasz
Svájcinéger #8920 üzenetére
Jó lenne valóban, de tuti, hogy nem lesz. De lesz helyette március eleje
.
-
Svájcinéger
őstag
Lassan már harmadszor tolom végig a gémet, de nem tudok rájönni, hogy miért mindig a f?s karachi, invasion, rundown mapokat adja, wastelandot, derailt, és a többi sniperos mapot még véletlenül sem. Jó lenne már dedikált szeró, gl, camp, flash és a többi lámaság nélkül.
-
Lajkó
őstag
válasz
tupacamaru #8913 üzenetére
Ebben a témában nincs valami infófejlemények terén? Eddig nem találkoztam egyel sem, de ma... valóban elég idegesítő tud lenni!
és mit tudsz tenni?? max kilépsz! lol
Akkor csak zárt szerón mehet biztosra az ember?Szeretnék beszerezni egy origy-t ebből a játékból, de sok kérdés merül fel egy használt játékkal kapcsolaban...pl:
Az lenne a kínom, hogy ugye a steam reggel jár együt a fejlettség is...
Ha fejlettebb reget szerzek, akkot fejlettebb leszek a játékban is? Bár ez egyértelmü
Lehet ezt a fejlettségi szintet törölni, visszábbvenni(ez lenne a legjobb) vagy ilyesmi?
Az email és jelszó válltás frankón él? Csinált már ilyet valaki? -
tupacamaru
veterán
Kár hogy itt nem lehet a köcsög csalót kick-elni vagy ban-olni.
Pedig nem lenne rossz.
-
@rglaaf
veterán
izé az volna a kérdésem hogy a nem steam-s eredeti játékaimat (UT2004 UT3 Quakewars) hogyan tudnám betenni steam-be hogy fel is ismerje
-
henesa
aktív tag
Hö fasza én meg egyszer ráálltam a pajzsos challenges -ekre meg is csináltan egy játszmán belül a kör végén jött egy herrier elkezdett lőni ugye feltartottam a pajzsot jöttek az 50 xp-k erre kifagytam iw4 exe hibával azóta se csak akkor buktam a sokezer pontot meg a challengeket azt hittem lebontom a szobát
-
Baloghjanos
tag
sziasztok ujbbol itt
van egy mw2 elado steamre regelve van szval azt is adnám melé 6 k ba oda adom az ár fix ha kell valakinek irjon privibe ty
-
bul07
nagyúr
ez a sz*r bugos játék megfosztott egy Tactical nuke ledobásától
összejött a Pave Low ami ölt vagy 9-10et majd jött a Chopper Gunner amivel megint öltem vagy 10-11et de mégse adta be a Tactical nuke -t ott álltam egy 32:1 aránnyal és nem adott Nuke-t (1halál egyből a kezdésnél volt)
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
kiszeretném probálni a játékot multiban,az lenne a kérdésem hogy kell-e hozzá valami külön progi?
-
r-chee
őstag
válasz
Kr/\toS #8900 üzenetére
Na igen, Domination. Mindig úgy van, hogy elérik egyik pontot és rohanás a másikig, majd harmadikig, majd visszaszerezni az elsőt. De az ellenfél ugyanezt teszi. És nem lehet mit tenni, futni kell a többiekkel, kivéve, ha az ember mazohista, öngyilkos típus, és bevárja az egyik pontnál az ellent, akik egyből ledarálják
.
-
@rglaaf
veterán
válasz
jozefgucci1 #8902 üzenetére
Pesze nyilván ha már 4-5ember fel tud menni pubra akkor össze tudnak dolgozni mert az ellen ki nem mozdulna a sarokból vagy tetőröl.
A másik ami piszokul idegesit az az atom persze nem azért mert használja valaki hanem mert pl hq- 40-40 az állás és valami szerencse skill vagy hax utján meg lett neki és elnyomja pedig még bőven ráért volna ha vesztésre állunk mint pl 190-nél befoglalják a hq-t -
jozefgucci1
addikt
válasz
@rglaaf #8897 üzenetére
Ne is várj többet ezektől.Sajnos ez megy szinte minden szerveren TDM .Tegnap este összeszedtem 9 embert és gondoltam na most tolunk egy jó kis hq csatát ,erre előbb rá kelett jönnöm hogy max 8 emberrel megy a másik pedig az iw még mindíg nem a legjobb.Van hogy groun war-nál percewkig keres ellent a 9 emberhez és mikor megvan egyszerüen eldob mindenkit.A különféle hibaüzenetekről nem is beszélve.Pedig örültem mert végre többen megvették a klánból a játékot , hogy most jöhet a nagy közös csata ,de főleg az ideg jött csak.Amúgy mikor sikeres volt a kapcsolat akkor minden partit megnyertün k pont mert az ellen csak kempelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest