- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
Sziasztok. Lehet rossz helyre teszem fel a kérdést, kérnék majd egy útbaigazítást ez esetben.
A sztori rövide annyi, hogy feltörték az activision accountomat, és az oldal leírása szerint egy másikat nyitottam. A battle.net-en vettem a játékot, így az mevan, de az összes fegyóm, operátorom, stb odalett. Írtam a supportnak, illetve egy egyszerű kérdőívet kellett kitölteni a hasfájásomról, majd rövid szövegben meg kellett adni a körülményeket. Azt az automata választ kaptam, hogy 10 munaknapon belül ragálnak.. ugyanakkor pár fórumon pár bejegyzésben azt olvasni, hogy gyakorlatilag baxnak rá. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? kicsit sem vagyok ideges.. hogy 5 napja lett meg a damascus.Azt hogy mégegyszer nem húzom ki a fegyókat az 1000%. Köszi a z építő jellegű hozzászólásokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Subaru topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest