Hirdetés
- Nyomtató topik
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craftsman01
senior tag
válasz
nutella1 #25227 üzenetére
Azért ez eléggé túlzás így,közel a 40-hez már nincs olyan reakció időm mint fiatalon,szal engem is sokszor leszednek.De ha visszagondolok a cod4-es időkre nagyon sokszor kibaktak,hogy csalok pedig nem ,csak egyszerűen jól ment ennyi.Nem kell egyből csalózni az illetőt ha lelő.Ja és napi 2- 3 óra azért nem a világ.Szal nem ott éltem az életem.Ezért is csináltunk szerót haverokkal mert már unalmas volt a sok rivó oszt utánna már mi baktuk ki őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest