Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    válasz Laraxior #22199 üzenetére

    "Szóval igen, vicces kis program ez a Warzone... Mert, hogy tudás nem kell hozzá az biztos. Majd a program eldönti, hogy ki hal és ki nem."

    Nyilván, ezért van hogy aki jól játszik az szinte minden pályán első helyen van, aki meg ügyetlenebb az meg hátul kullog... Szóval vannak a mázlisták akiknek minden alkalommal eldönti a játék hogy ölhet, meg a pechesek akik hiába lőnek telibe mindig mindenkit, sosem ölhetnek, mert sorsolja ki őket a játék... :D

    Discordon is játszottam rengeteg emberrel, és szerintem 10-ből 8 ember természetéből fakad, hogy sír és mindent megmagyaráz, majd rávágja hogy rossz a játék.

    Szokásos dumák: "Perszeeee, hamarabb kezdtem el lőni és Ő öl meg...", "Perszeeee, fejesbe nem hal meg, engem meg bokán lő és meghalok...", Perszeeeee, belelőttem 2 tárat, Ő meg 2 lövésből megöl." ... és ehhez hasonlóak. :D

    Plusz ugye fel sem tűnik amikor te élsz túl kis élettel egy harcot, ott valószínűleg ugyan ez játszódik le másban is, mint a te fejedben, de azt észre sem veszed, mert megölted aztán mész tovább. Ott neked jött ki jobban, máskor meg nem neked.

    Szinte minden alkalommal ha megnézed a videót magadról, belassítod, akkor látod hogy egy kicsit mellé lőttél, élőben esélytelen eldöntened, max megérzésed van hogy eltaláltad-e, de a valóságban meg nem. Ez történik szinte mindig, csak embereknek ezt nehéz belátni és egyből a játékot kell hibáztatni.
    Szerintem 90%-ban totál indokolatlan a siránkozás, a maradék 10%-ban meg magas pingek miatt a valóságban nem ott van az ember amit Te látsz. A magas pinget pedig rengeteg dolog okozhatja, nem csak a játék hibája.

    (Ezt nem 100%-ban Neked írtam Lara, általánosságban, csak az első részt címeztem Neked.)

Új hozzászólás Aktív témák