Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Neurotoxin #810 üzenetére
Brutál méret és mennyiségű alkatrész!
Ezt hogy tudod biztonsággal áttenni egyik helyről a másikra?Szerintem a rakott palacsintát elhagyhatták volna, vagy csak minimális 1-2 réteg elég lett volna, hogy az alja valamennyire széles legyen.
Nem tudom, ezeket valaki megépíti mielőtt gyártásba kerülne a szett?
Gondolok itt arra, hogy a gyengus részeken még dolgozzanak....
Lehet csak szoftveresen épül meg a szett.Én már nem szeretek 1500 db fölé menni. Nincs sok olyan szettem, ami ennél több kockából állna. Még úgy sem, ha eredeti legóról van szó.
Jövök majd egy SC autóval, ami eltörpül egy ilyen monstrum mellett, meg úgy minden más mellett is, csak most szegény gyerkőc beteg, meg van egy elkezdetlen pc fejlesztési műveletem is
(b+ olyan árak vannak, hogy 3db alkatrész elvitt 2 db oroszlános legó vár árát... méghogy a legózás a drága hobbi... faxt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest