Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Capricornus #500 üzenetére
Bocs, félreértettelek. Azt hittem valaki van a gép előtt, aki nyomkodja a billentyűzetet, és a fókusz vesztés miatt nem tudod elkapni a gombnyomást.
Ha azt akarod, hogy a programod automatikusan fusson, miért nem szolgáltatásként csinálod meg?Tehát ha jól értem adott egy program, amit nem te csináltál, és ezt akarod valahogy egy általad írt programmal "automatizálni" ? Jól értem?
Vagy még egy ötlet. Létezik az AutoITnevű ingyenes fejlesztőkörnyezet. Ezt kimondottan billentyűzet, és egér szimuláláshoz találták ki eredetileg. Mára sokkal tovább fejlődött, esetleg nézd meg ezzel mit tudsz kihozni a dologból.
-
martonx
veterán
válasz
Capricornus #498 üzenetére
Szia!
Én a helyedben inkább hook-olnám a keyboardot, egy dll hívással. Már ha jól értettem a problémádat, és billentyűzettel vezéreled a felületet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest