Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
-
skoda12
aktív tag
-
Galacska
csendes tag
Szia Martonx!
Köszönöm,építőjellegű hozzászólásodat.
Azért ITT tettem fel ezt a kérdést mert gondoltam,már más is járt így (konkrétan ezzel a programmal), és talán megosztotta volna velem is,mi a probléma a gépemen,mert eddig én is eljutottam,ennél fogva,nem... nem segítettél... se sokat se keveset,de örülök,hogy ez ekkora () örömöt okozott Neked.
Köszönettel
Gala -
amargo
addikt
VB még értem is, de a delphit már nem. Script nyelveken ezt tényleg csak pár sorban meglehet csinálni, sőt bash-ben ez nagyon minimális, 5perces feladat.
Ez a feladat szerintem hibakezeléssel 15 - 20 sor és akkor csak a hasamra csaptam és kb 5-10perces meló c++, könyvtárhoz kell egy rekurziv bejárás talán ez dobja meg a kódolást. (bár az is lehet az STL-nek erre is van megoldása)"C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással)"
ööö lehet én néztem be valamit és nem csak annyit, kell, hogy egy könyvtárszerkezetet bejársz és bizonyos dátumú fájlokat átmásolsz máshova más néven bitenként?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest