Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Capricornus
üzenetére
Bocs, félreértettelek. Azt hittem valaki van a gép előtt, aki nyomkodja a billentyűzetet, és a fókusz vesztés miatt nem tudod elkapni a gombnyomást.
Ha azt akarod, hogy a programod automatikusan fusson, miért nem szolgáltatásként csinálod meg?Tehát ha jól értem adott egy program, amit nem te csináltál, és ezt akarod valahogy egy általad írt programmal "automatizálni" ? Jól értem?
Vagy még egy ötlet. Létezik az AutoITnevű ingyenes fejlesztőkörnyezet. Ezt kimondottan billentyűzet, és egér szimuláláshoz találták ki eredetileg. Mára sokkal tovább fejlődött, esetleg nézd meg ezzel mit tudsz kihozni a dologból.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest