- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebel
tag
Újabb kérdésem lenne hozzátok
A múltkori könyv nem igazán jött be és úgy gondoltam, hogy megpróbálkoznék egy másikkal hátha jobban elmagyarázza a dolgokat
Erre a könyvre gondoltam:Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki ismeri -e és ha igen akkor mik a tapasztalatai?
-
Zwiebel
tag
Köszönöm szépen!
-
Zwiebel
tag
Kipróbáltam a system("pause") parancsot beírni de sajnos így is elviszi azonnal a képernyőt
Valamit elronthattam? -
Zwiebel
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Zwiebel
tag
Köszönöm!
1. Igen úgy gondolom.
2. Akkor esetleg tudna nekem valaki mondani egy olyan oldalt, ahol az ilyen parancsok is fent vannak?
Előre is köszönöm (újra
)
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Újabb 2 db kérdéssel fordulnék hozzátok, ha nem nagy gond
1.: Hogyan tudom azt megcsinálni c++-ban, hogy a fájlt lássam is mikor futtatja és nem csak "elkapja" előttem?
2.: Ha Windows Formosan (ablakosan) szeretnék C++-ban progit írni akkor oda jók ugyanazok a parancsok mint a "DOS"-os környezetűhöz?
Válaszotokat előre is köszi!
(Ja és még azért csak idáig jutottam el a programozásban ( semeddig
) mert nagyon sok dolgom volt és nem igazán tudtam vele foglalkozni )
-
Zwiebel
tag
Köszi szépen!
PirateClub milyen oldal?
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok a C++ programozásban. Bár Pascalban már programoztam , azért ez kicsit más, bár gondolom ezt ti is tudjátok
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy ki hogyan tanult meg programozni c++ nyelven ? Milyen dologgal kezdte? Iskolában tanultátok-e meg vagy valamilyen könyvből? Én vettem egy könyvet és olvasgatom is már egy ideje, de valamiért nem akar megragadni bennem minden dolog
A könyv címe: Programozzunk C++ nyelven! ( Az ANSI C++ tankönyve ) A fontosabb dolgok megmaradnak bennem, de minden fontos lenne belőle ami le van bele írva?
Bocs a sok kérdésért, de nagyon reménykedek abban, hogy nem sokára én is itt programozhatok veletek.
Köszi előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest