- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Apple MacBook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bpx
őstag
windows forms azért annál összetettebb, nem csak úgy megy, hogy vannak "parancsok", mint a konzolos alkalmazásban
kézzel megírni a kódot elég bonyolult és aprólékos munka (bár nem lehetetlen)
innen le tudod tölteni a visual studio 2008 express-t (külön a visual c++ része elég): [link]
ebben tudsz windows forms-os alkalmazást létrehozni, és designer nézetben berakni komponenseket
a működést pedig háttérben, a kódban megvalósítani, bár ehhez nem árt tisztában lenni az alapokkal -
!wannabe
tag
Az általad említett könyv nekem is megvan, nem rossz cucc amugy, viszont azt fontos tudni, hogy egy könyv olvasgatásával nem lehet megtanulni programozni még ha van pascal alapod akkor sem.
A netes tutorialokbol pedig én is a http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ -t emelném ki.
-
nemmegyaC
csendes tag
Haho!
Ez az oldal nagyon jo, sztem: http://www.aut.bme.hu/CppPeldatar/
Vagy ez (ezt még én is csak most találtam): http://www.eet.bme.hu/publications/e_books/progr/cpp/node74.htmlHa könyvet akarsz c-hez, vagy c++hoz, akkor ajánlom, h nézz körül a pirateclub-on, én ott találtam nem is egyet.
-
skoda12
aktív tag
Pl ezen az oldalon mindenhez van példakód.
-
skoda12
aktív tag
Először C-ben tanultam meg programozni, csak azután jött a C++. Én is vettem egy könyvet, kezdetnek jó volt, de inkább a neten található tutorialok segítettek. Azért volt jó így, mert magyarázott valamit és utána volt egy rövid példakód is minden esetben. Ez nyilván nem járja nyomtatott formában, mert több ezer oldalasak lennének a könyvek. Egyébként nagy része fontos annak, ami ezekben a könyvekben le van írva, hiszen ezek csak a nyelv lehetőségei, ha nem ismered mindet, akkor lehet, hogy fejlesztés közben olyan dolgokkal szenvedsz majd, amiket rövidebben is meg lehetne oldani.De ez nem azt jelenti,hogy pl minden függvény paraméterezését fejből tudni kellene, de jó emlékezni arra, hogy milyen feladatokra írtak már meg függvényeket, és ha ezzel kapcsolatos feladatot kell megoldanod, akkor a referenciából kinézed a pontos paraméterezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- LEGO klub
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest