Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bpx
őstag
windows forms azért annál összetettebb, nem csak úgy megy, hogy vannak "parancsok", mint a konzolos alkalmazásban
kézzel megírni a kódot elég bonyolult és aprólékos munka (bár nem lehetetlen)
innen le tudod tölteni a visual studio 2008 express-t (külön a visual c++ része elég): [link]
ebben tudsz windows forms-os alkalmazást létrehozni, és designer nézetben berakni komponenseket
a működést pedig háttérben, a kódban megvalósítani, bár ehhez nem árt tisztában lenni az alapokkal -
-
!wannabe
tag
Az általad említett könyv nekem is megvan, nem rossz cucc amugy, viszont azt fontos tudni, hogy egy könyv olvasgatásával nem lehet megtanulni programozni még ha van pascal alapod akkor sem.
A netes tutorialokbol pedig én is a http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ -t emelném ki.
-
nemmegyaC
csendes tag
Haho!
Ez az oldal nagyon jo, sztem: http://www.aut.bme.hu/CppPeldatar/
Vagy ez (ezt még én is csak most találtam): http://www.eet.bme.hu/publications/e_books/progr/cpp/node74.htmlHa könyvet akarsz c-hez, vagy c++hoz, akkor ajánlom, h nézz körül a pirateclub-on, én ott találtam nem is egyet.
-
Pl ezen az oldalon mindenhez van példakód.
-
Először C-ben tanultam meg programozni, csak azután jött a C++. Én is vettem egy könyvet, kezdetnek jó volt, de inkább a neten található tutorialok segítettek. Azért volt jó így, mert magyarázott valamit és utána volt egy rövid példakód is minden esetben. Ez nyilván nem járja nyomtatott formában, mert több ezer oldalasak lennének a könyvek. Egyébként nagy része fontos annak, ami ezekben a könyvekben le van írva, hiszen ezek csak a nyelv lehetőségei, ha nem ismered mindet, akkor lehet, hogy fejlesztés közben olyan dolgokkal szenvedsz majd, amiket rövidebben is meg lehetne oldani.De ez nem azt jelenti,hogy pl minden függvény paraméterezését fejből tudni kellene, de jó emlékezni arra, hogy milyen feladatokra írtak már meg függvényeket, és ha ezzel kapcsolatos feladatot kell megoldanod, akkor a referenciából kinézed a pontos paraméterezést.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest