Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Chaser #84848 üzenetére
Izzadós vagyok és szemüveges. A kontaktlencsét nem bírom, nem nyúlok a szemembe, más se tegye.
Eltartott egy ideig, hogy kikísérletezzem, melyik a nekem való lövésszemüveg, ami nem párásodik és hogy is kell ehhez felöltözni.
Ja, az előző szemüvegem 10 évig bírta, nagyon drágának kell ahhoz lennie, hogy a kontaktlencse versenyképes legyen... A mostani szemüvegem kb 2 éves, 65k-ba került. Cilinderes, -3D, fényre sötétedő lencse, Hoya vékonyított, üveg, UV-szűrő, antireflex, párásodásgátló, Police keret.
Párom munkájához elengedhetetlen a kontaktlencse, mert egyszerűen vannak olyan eszközök, amik szemüvegben használhatatlanok. Ő is végigjárta a maga kálváriáját annak idején, míg eljutott egy kontaktlencsére specializálódott szemészhez és optikushoz.Én kértem időpontot az SZTK-ba, benyögtek 3-4 hétre egy időpontot. Ha sürgős volt, akkor mondtam, hogy eltört a szemüveg, munkám során autót vezetek és szemüveg nélkül nem tudok. Akkor menjek fel, várjak. 30 percen belül fogadtak, elláttak becsülettel.
nyilván mindenki maga tudja neki mi az ideális - így van. Ezer bocsánat, hogy felhívtam erre a figyelmed.
zsolti72837: a gép mér valamit, ami szerinte jó volt nekem. Betetettem a mért értékű lencsét, szokatlan volt természetesen, de pluszt nem jelentett. Kértem, had olvassak már. Majd kértem csak úgy a poén kedvéért ugyanott a megszokott lencséből egy próbaolvasást, az is ment természetesen.
A szem azért egy alkalmazkodásra fogható jószág. Ja, és az optikus nem jött rá, hogy cilinderes lettem idő közben, a szemész viszont igen.iszilard: voltam én is projektmenedzser, hangzatos megnevezése volt ezt annak, hogy én vagyok a tápláléklánc legalján.
Zsmester89: még egyszer leírom, keress helyben szerelőt. Márkaszerviz meglesi neked korrektül. Nyilván pénzbe kerül, de még mindig olcsóbb, mint a 16 alu lengőkar cseréjét autóvásárlás után kicsengetni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest