Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- TV antenna és jelerősítés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Chaser #84848 üzenetére
Izzadós vagyok és szemüveges. A kontaktlencsét nem bírom, nem nyúlok a szemembe, más se tegye.
Eltartott egy ideig, hogy kikísérletezzem, melyik a nekem való lövésszemüveg, ami nem párásodik és hogy is kell ehhez felöltözni.
Ja, az előző szemüvegem 10 évig bírta, nagyon drágának kell ahhoz lennie, hogy a kontaktlencse versenyképes legyen... A mostani szemüvegem kb 2 éves, 65k-ba került. Cilinderes, -3D, fényre sötétedő lencse, Hoya vékonyított, üveg, UV-szűrő, antireflex, párásodásgátló, Police keret.
Párom munkájához elengedhetetlen a kontaktlencse, mert egyszerűen vannak olyan eszközök, amik szemüvegben használhatatlanok. Ő is végigjárta a maga kálváriáját annak idején, míg eljutott egy kontaktlencsére specializálódott szemészhez és optikushoz.Én kértem időpontot az SZTK-ba, benyögtek 3-4 hétre egy időpontot. Ha sürgős volt, akkor mondtam, hogy eltört a szemüveg, munkám során autót vezetek és szemüveg nélkül nem tudok. Akkor menjek fel, várjak. 30 percen belül fogadtak, elláttak becsülettel.
nyilván mindenki maga tudja neki mi az ideális - így van. Ezer bocsánat, hogy felhívtam erre a figyelmed.
zsolti72837: a gép mér valamit, ami szerinte jó volt nekem. Betetettem a mért értékű lencsét, szokatlan volt természetesen, de pluszt nem jelentett. Kértem, had olvassak már. Majd kértem csak úgy a poén kedvéért ugyanott a megszokott lencséből egy próbaolvasást, az is ment természetesen.
A szem azért egy alkalmazkodásra fogható jószág. Ja, és az optikus nem jött rá, hogy cilinderes lettem idő közben, a szemész viszont igen.iszilard: voltam én is projektmenedzser, hangzatos megnevezése volt ezt annak, hogy én vagyok a tápláléklánc legalján.
Zsmester89: még egyszer leírom, keress helyben szerelőt. Márkaszerviz meglesi neked korrektül. Nyilván pénzbe kerül, de még mindig olcsóbb, mint a 16 alu lengőkar cseréjét autóvásárlás után kicsengetni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Formula-1
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest