Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
HUTCHDB #130528 üzenetére
Még olvasni se tudunk egyformán
Pedig viszonylag részletesen írt, mind a kettő cikk.
Én így olvastam: A bukott politikus egyetemi tanár szerint sok, és a rosszul kialakított kerékpársávok okoznak közlekedési krízist Budapesten. Bár támogatja a kerékpár sávokat.
Az autós portál írása nekem viszont arról szól, hogy eleve sokan vagyunk Budapesten. Pláne autó. Pláne agglomerációból.
Én nem tudom megítélni mekkora infrastruktúra kellene ide Budapestre ilyen mennyiségű autóhoz... De azt látom hogy mennyire megnyomorítja az életünket ez a sok autó.#130529sutszi: Ha Amszterdamra gondolsz, akkor ez így nem annyira pontos. A legtöbb "elmaradott" észak európia országban rendkívül magas a kerékpárral közlekedők aránya. Dánia, Belgium, Finnország, stb. De a felsorolt Párizs, Barcelona, Bécs, stb. mellett az olaszok is nagyot mennek most nagyobb városokban az autók számának csökkentéséért. Pedig ők tényleg szeretnek a sarki boltig is autóval menni.
Egyébként látni magyar várost is, szerintem ilyen Szeged. Szar a tömegközlekedés, viszont rengetegen kerékpároznak. El se tudom képzelni mi lenne, ha ott is az összes kerékpáros vissza ülne (egyedül) autóba...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest