- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Széltoló
tag
válasz csaba54 #2356 üzenetére
Mennyi is a futamideje egy kombi hitelnek?
Léteznek hozam garantált alapok is-még akkor is ha én nem használom őket...:-)
Írtam erre a cikkre egy hozzászólást,de mivel a CIG-es buli hátterét nem ismerem,ezért nem nyomtam be- most mégis bemásolom:
Elkezdtem olvasni és már az elején zavaró az egyoldalú beállítás- tájékoztatás. Mivel valószínűleg kétszer nem fontos elolvasnom,ezért már most bemásolok egy pár mellényúlást- féligazságot.
Lehet,hogy ilyen módon(kiemelek a szövegkörnyezetből) én ferdítek a mondandón,de ebben az esetben nem kérek elnézést,mert éppen ennyit ér az írás:Több tízezer ügyfele súlyos veszteségeinek árnyékában tavaly is szép növekedést tudott elérni
A tőzsdei esések miatt is a Bnet a hibás? Az ügyfél nem is sejtette,hogy részvényekbe fektet,de igazából hol az összefüggés?, s a társaság nyomasztó piaci túlsúllyal rendelkezik)
Itt már mutatkozik valami..Emellett létrehozta saját alapkezelőjét is.
Ezt talán az önbizalmukra utal?! Persze csak úgy oda is lehet vetni, mintegy megrovásként:még tovább akarnak pöffeszkedni.ha az ügyfél rövid időn belül felmondja a szerződést
Az ügyfél közben elfelejtette,hogy 20 éves szerződést kötött?Ilyenkor persze általában venni kell, de ezt világszerte kevés befektető merte meglépni.
Ez az a helyzet,amikor rajtam kívül még sokan folyamatosan nyomták a mannát,hogy venni kell,mert ez az a helyzet, de általában valóban hiába.Ugye ezért is a Bnet és a tanácsadó felelős,mert az ügyfél zárva tartotta a tárcáját?
Világszerte kevés befektető...Gondolom ezzel emberünk önmagát nyugtatta,hogy mekkora marha voltam,mert kimaradtam a nagy ugrásból,de rajtam kívül még sokan voltak ilyenek...A módszer lényege a következő: fel kell keresni az ügyfelet egy „új, minden eddiginél jobb és biztonságosabb befektetési termék” ígéretével, s rá kell venni, hogy díjmentesítse a már korábban megkötött szerződését. A díjat ezt követően már az új biztosításba fogja fizetni, a régi pedig a „lejáratig majd dolgozik”, azaz – legalábbis az ügynökduma szerint – termeli a hozamot.
Aki ilyet tesz,azt én mélyen megvetem,de valós jelenség.
Azért valamikor külön kéne választani a tanácsadó svinglieit a Bnettől,Tisztelt cikk író Úr..azért, mert nemigen tehetik meg, hogy ne dolgozzanak velük.”
Hát így van ez:jobb a mézesfazék közelében lenni,mert úgy csurran is valami.Mivel a CIG részvényesei között összesen 400 millió forint tőkével ott van a Brokernet négy tulajdonosa is, ez komolyan felveti a Brokernet függetlenségének kérdését.
Ebben lehet valami,de én nem ismerem a tulajdon viszonyát a cégnek...
Aktív témák
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.