Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az okosítást! Magamtól arra gondoltam volna hogy valami plusz mellék story a Bravely Dedaulthoz.
Akkor a Braveoy Default 2 teljesen játszható a másik kettő ismerete nélkül gondolom.
Na nem mintha az a veszély fenyegetne hogy akár switch 2t vegyek mostanában vagy időm legyen switch 1en BD2-t játszani, de jó hogy mostmár értem mi a helyzet ezekkel a játékokkal. -
Nekem ez márbőven a switch korszakban de megvolt 3ds-re de sajnos nagyon ritka volt az az élethelyzet mikor egy egy ps4 és es switch mellett jött efy na én most leülök ds-ezni.
Amire emlékszem a pár óra játékból hogy nagyon jól nézett ki azon a kis konzolon.Egyébként a switchre megjelent Bravely Default 2 az hova jön a sorba?
Mert úgy tudom (lehet rosszul) hogy van a Bravely Deafault és annak a folytatáda a Bravely Second volt. -
ldave
félisten
Köszi a tesztet. 3DS-en játszottam, most ebből az írásból nem lett egyértelmű nekem, hogy belenyúltak-e a játék második felébe, ami SPOILER
lényegében csináld meg mégegyszer ezt a 3-4 pályát megoldás volt. Mert azt elég volt egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest