- Milyen monitort vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
ezekért a balga belga sörököért kevésbé sajnálják a pénzt, de 3 deci ezekből is csak 800 forint. (akkor ez már 3500 forintos borra futhatná náluk...)
a hétvége termése:
Nyakas Ch 2006: jellegzetes normális chardonnay, illatos, tiszta, kellően savas.
Szent Gaál 2006 kadarka: a fűszeresség kivételével(szóval) hozta a kadarka stílusjegyeit: piros, jó ivású, de vékony, pörkölt mellé jó volt, na jó csak volt benne egy kis füszer illat, címke szerint 14.5%. Mészáros Pál kadarkái szerintem sokkal jobbak, legalábbis a 2003as biztos jobb volt. No de ezt tették elém...
Gere A CS 2005(alap, nem select): egyszer kapok hírlevelet Gere Solusról, rögtön felbukkan egy másik Gere bor. Azt hiszem minél több hírlevélre be kellene jelentkeznem ha csak ezen múlik, persze inkább a szerencsjáték RT-jére, nem az APEH hírlevelére.na én kerülöm a CS-t, inkább minden más vörös de ha elém teszik akkor megpróbálom értékelni: illata csoki, vanília, szóval teljes fajtajelleg. Színe majdnem fekete, sötét mint az éj. íze a barrique miatti jellegzetes "szén" íz, a tanninja ellenben nem volt durva. meleg, simogat. címke szerint csak 12.5%, de nem 2005 volt a csúcsok csúcsa.
Gere A Kékoportó 2006 vagy 7: felejtős. Pedig jó is lehet a PG. Némi illatra emlékszem, de az íze 0.
Valami kaliforniai CS, beszállítójától kapta a rokonom: ebbe csak belenyaltam, majd mondtam a rokonomnak hogy nagyobb haszonkulcsot engedj nekik, mert csak ilyen tömegkiszerelésű szuttyot kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest