Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nephilim001
csendes tag
Most, hogy lassan jön a játék, rászántam magam, hogy csináljak egy fiókot. Ma már(nem úgy, mint régen) elég kevés játék tud lekötni, ez az egyik, amivel órákon át elvagyok még mindig. Az első részét imádtam, azt ki is vittem, a 2-t most pótlom be, mert most vettem gépet, a régi meghalt miután kivittem az 1-et
A pre sequelt, meg megjelenéskor megvenném, ha maradt volna rá pénzem. Majd ha lesz akcióban beszerzem, virágboltival pedig nem szeretnék majd játszani, mert nekem ér annyit és bízok benne annyira, hogy nem rontják el és megvegyem. Az 1 pusztaságát imádtam, most a 2 változatosabb helyeit(havas, puszta, sivatag stb.) ugyan úgy imádom, ezt a hold témát pedig már alig várom
Szerintem nem adnák teljes/majdnem teljes áron, ha nem lenne benne elég tartalom hozzá. Legyen benne új hely, mégtöbb fegyver(ezt imádom a borderlands-re mondani, ahol eleve durván sok van) új karakterek és ellenfelek. Én ennyit kérek. Ja és legyen több Jack
mert belőle a sok nem elég, több kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A pre sequelt, meg megjelenéskor megvenném, ha maradt volna rá pénzem. Majd ha lesz akcióban beszerzem, virágboltival pedig nem szeretnék majd játszani, mert nekem ér annyit és bízok benne annyira, hogy nem rontják el és megvegyem. Az 1 pusztaságát imádtam, most a 2 változatosabb helyeit(havas, puszta, sivatag stb.) ugyan úgy imádom, ezt a hold témát pedig már alig várom