Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
mennyire igaz.. végig kellene még egyszer vinnem a játékot, ha már beleöltem a pénzt, de valahogy nem visz rá a lélek.
amikor megjelent az első 1-2 napban ledaráltam egyszer a fősztorit és semmi több, azóta elő se vettem. annyira olyan semmilyen lett az egész, pedig rengeteg lehetőségük lett volna egy közel bl2 szintű játékot alkotni. -
törölt tag
itt a teljes lista a berakott fegyverek közül az alsó is narancs. a bal oldali listából pedig egy darab nem pt1-ből van.
egyébként a kijelölt smg-ről beszéltem (mégis jól emlékeztem, hogy 18-as szint körüli és nem 28). kb mindent megeszik reggelire ami húsból van. most ezt képzeljük el bl2-ben.
-
törölt tag
akkor neked volt peched. nekem ilyeneket dobált el anno, első végigjátszásra:
ezt a hármat cirka 15 perc alatt.
firehawk
thanatos
hornet
ami a kezemben van smg is egy legendary cucc, még valahol old haven közepén dobta el egy random ellenfél. ezeken kívül rengeteg más narancsot is kaptam... a poén az egészben az, hogy a fenti smg-t 28-as szinten szereztem és még 40+ felett is az egyik legjobb fegyver, a nagy fire dmg miatt. -
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én nem kimondottan erre a jelenetre gondoltam. Hanem arra, hogy végülis ők tették Jack-et azzá aki lett. Szerintem inkább az volt a belemagyarázás, amikor jöttek a "Jack te gonosz vagy ezért elárulunk" dumával. Végülis maguknak okozták a bajt, így nehéz őket sajnálni.
Lilith azon tettét pedig még annyira se értettem amikor az a bizonyos arcon csapás történt. Annak mi értelme volt? Kreáltak maguknak egy ellenséget vele... -
törölt tag
semmi spoiler nincs itt.. leginkább a mostani event-ről beszéltek. az pedig nem mindegy, hogy mi a raid boss neve? amúgy két hét után már szinte minden itteni fanatikus végigvitte a játékot.
pont kérdezni is akartam mindenkitől. csak én utáltam meg Lilith karakterét?
még mindig nem értem a motivációját, hogy miért tette/tették azt amit. -
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sok mindenben igazad van, de az, hogy a kettőben nem volt "élet" az elég merész kijelentés. Kiváncsi lennék hogyan képzeled a játékot ilyen téren, mert az első részhez viszonyítva (máshoz nem nagyon lehet) a második toronymagasan "élettel" telibb és sokkal több a szerethető npc is. Míg az első rèsz kimerült Tannis-ben és néhány, pár mondatos karakterben.
Az órákat sétálós melléküldetések tényleg idegesítőek. Viszont az első részben tapasztalható "egy küldetést el tudok rendezni 2nm-en" itt már kevés lenne szvsz. Bár az egészséges balanszot megtalálhatták volna... -
törölt tag
két kulcs, hogy "elgrindelhessük" a kapott vackokat:
CWK33-5J3B3-33BTJ-3TB3B-C5SFX
KKK3J-T33J3-BTB3T-JBJJ3-JSFBXkét pisztoly és egy rakétavető rendel. mint mindig...
-
törölt tag
A dmg része teljesen jó, ha a többi lézerhez viszonyítod. A fagyasztó például max második lövésből már lefagyaszt. A használhatóság már egy másik dolog.
Szerintem féltek a tűzgyorsasághoz jobban hozzányúlni, holott kicsi balanszolással egy egész jó és használható kasztot lehetett volna csinálni. Ebben a részben amúgy se érzem annyira a mesterlövész puskákat valamiért... Bl2-ben sima ügy volt, de itt. -
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
abban igazad van, szerintem is tök jó dolog csak úgy járni és nézelődni. itt ezt különféle challenge-k jutalmazzák. az már más tészta, hogy egy felszedett echo-val nehéz leölni bárkit is. pont tegnap játszottam bl első résszel. elég fura volt, hogy skag trutyiból lila fegyver esett.

-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Most nem akarnám lelőni a poént. Annyit mondok, hogy claptrap van a dologban.

-
törölt tag
Aki eljut oda, a stáblistát mindenképpen nézze végig. Egy roppant hasznos infót fog közölni.
-
törölt tag
válasz
messi6502
üzenetére
Na végigvittem én is. 27-es szinten fejeztem be. Nem csináltam meg minden küldetést csak amihez kedvem volt. Illetve érdemes figyelni melyik quest mennyi xp-t ad, mert lesz pár pofonegyszerű, ami brutális mennyiségű pontot oszt ki.
A főellenség valami vicc volt. A raid bosst meghagyom tvhm végére. Bár a küldetést felvettem. A bevezető párbeszéd zseniális volt.
Tapasztalataim szerint először a phalanx ágat érdemes a végéig felhúzni, plusz maelstorm skill. Bár az, hogy milyen kiosztásban pontosan azt majd következő nehézség adja ki. A korábban leírt elementális gondok miatt néha akadtak nehézségek. A legnagyobb szenvedés a már fentebb is írt értelmetlen boss volt.
Összeségében a játék nagyon tetszett. Korábbi bajokon kívül nem voltak gondjaim.
Az újítások határozottan jók. A nem exponenciális növekedés ellensúlyozza a gengye fegyvereket. Bár a lézerek elég nagy löketet adtak és a gyerekbetegségekkel küzdő grinder is nagy segítség volt. Athena esetén pedig különösen fontos volt a tűz/áram duó, így elég sokszor rászorultam. Bár nagyon rá volt kattanva a lézershotikra, mivel a végeredmény legtöbbször az lett.
Mindenféle spoiler nélkül, a sztorival kapcsolatban csak egyetlen dolgot nem értek. Ha ezt a mostani részt tényleg átvezetőnek tekintjük, miért mondta Jack a bl2-ben, hogy 5 éve készül az első rész szereplőit kinyiffantani?
A videó a végén szerintem inkább volt erőltetett. Majd úgy is kiderül."Röviden" ennyi. Most pár nap szünet, aztán jön a tvhm.
-
törölt tag
válasz
messi6502
üzenetére
nekem azért hamarabb összejött athena-val. bent gubbasztottam a liftben és onnan lőttem mindent.
ugye ez a karakter elég rendesen az elementális dolgokra épít. na ez volt az első olyan boss, aminél ezzel szinte semmire se mentem. a fenti automatában volt egy sima hyperion smg viszonylag nagy sebzéssel. abba öltem az összes pénzem és lőttem le vele. 
egyébként ez a rész nem nehezebb, hanem frusztrálóbb már normál szinten is, mint mondjuk bl2. a történet nagyon tetszik és úgy összeségében nagyon jó játék lenne, de pár "apróság" megöli az egészet.
az irreálisan erős elementális ellenfelek/sebzés, persze csak irányomba. még úgy is szenvedés sok helyen, hogy aspis elnyeli egy részét, illetve a pajzsom is resist-es. egy bekapott lövés és már meg is ette pajzsom, életem egyaránt.
a lézer fegyverek bármennyire is erősek, az ellenfelek egyszerűen elugranak a lövés elől, így nagyobb hatótávra csak a folyamatosan lövők a jók (nem tudom a nevét hirtelen).
a pályatervezés néhol katasztrófa. nem lehet megállapítani, hogy hova lehet eljutni és hova nem. van, hogy teljesen nyilvánvaló helyekre se sikerül felrepkedni/ugrálni, míg máshol a legbutább útvonalon kell közlekedni. illetve a new-u állomások és fast travel pontok is bugyután vannak elhelyezve jó pár helyen.
a skill-ek sincsenek elég következetesen elosztva. az egyik hasznos gun dmg növelő cuccot betették a melee ág végére, míg a másik két ágon szinte alig van sebzés növelő képesség. ezt a weapon swap-os dolgot se tudom hogy gondolták, inkább kötötték volna a tárazáshoz a dolgot.
ebbe a részbe szerintem már kicsit túlerőltették a coop dolgot és elhanyagolták a solo módot, már ami a skill-ek egy részét illeti.ha egyszer lesz benne uvhm, ilyen rossz balansz mellett biztos nem fogom végig vinni. bár az is lehet, hogy athena is olyan mint axton és csak max szinten lesz tökéletesen játszható.
-
törölt tag
válasz
messi6502
üzenetére
bár ott még nem tartok, de az eddigi remek élményt sikeresen lerombolták a létező legértelmetlenebb mini főellenféllel. ez a repkedő fém vacak egyszerűen szörnyű... amikor leküzdöttem az életét 50% alá elkezdett ilyen mini atomokat dobálni, hatalmas aoe sebzéssel. onnantól sok esélyem nem volt.
közben természetesen a földről is piszkálnak és lőszer alig... ha visszamegyek az automatához akkor feltöltődik az élete. pedig nem másik mapon van. csak a lift felső emeletén. -
törölt tag
-
törölt tag
a "to arms" nevű küldetést csak mazochistáknak ajánlom. ha nem szenvedtem vele vagy 3 órát, akkor egyet sem. érdemes előtte nem kevés pénzt összespórolni. a vége viszont kárpótol.
-
törölt tag
nem tudom mikor fejezik már be az emberek ezt a picsogást a játékok árával kapcsolatban. rá kellene jönni, hogy kis hazánk nem az a piac ahova az árakat igazítják. egy külföldinek ennek a játéknak az ára közel sem akkora pénz mint nekünk.
ha nem tetszik vagy sokallod akkor ne vedd meg. az viszont már marha unalmas, hogy minden harmadik hsz. erről a témáról szól.
így is viszonylag olcsón hozzá lehet jutni, ha kicsit jobban körülnéz az ember és nem rohan az első "három számos" boltba.(#516) djculture: "Legtöbb helyszinen azon gondolkozom ezt meg azt a részt hol láttam a bl2-ben"
haha
nem tudom, hogy hol jársz a játékban, de nekem eddig csak a fegyverek egy része volt ismerős meg pár hang. a helyszínek pont, hogy köszönő viszonyban sincsenek eddig az előzőekkel...(#521) gbors: nem akarok lelőni egy spoiler-t sem, de pont most fejeztem be egy torgue-os küldetést. sokkal jobbak a szövegei ebben a részben, mint a bl2-ben.
(az általad említett fegyverrel még nem találkoztam, de erről pont lesz egy párbeszéd is a játékban, mármint a lézer-torgue kapcsolatról).na ott már tényleg fetrengtem a röhögéstől.
szerk.: amit talán elcsesztek, illetve másként hat, az az alapjármű irányítása. nem a súlyával van a gond, hanem azzal, hogy milyen érzékeny lett. egy pici egér mozgatástól már simán veszi a 90°-os kanyart (sajnos).
-
törölt tag
Nisha-t választottam. Még jó, hogy csak hármas szintig kell feltornázni magunkat. Hát én ekkora szart még nem láttam mint ez az action skill. Az egész olyan lesz, mint egy aimbot-os valami. Nem az a "ráhúzza" enyhén a célkeresztet... Aki már látott ilyet más játékban kill-cam-en keresztül az tudja miről beszélek. Asszem kezdek valami mással amíg ezt nem butítják le, mert így szörnyű.
-
törölt tag
-
törölt tag
lehet láma kérdés, de mit jelent pontosan az, hogy 17-én jelenik meg? ha csütörtök este 23:59-kor leülök gép elé akkor egy perc múlva már játszhatok is vele vagy valamilyen időponthoz van rögzítve?
-
törölt tag
Gamestar teszt... Az a gamestar ami a legújabb codra 8,5 pontot adott... Néhány részébe én is pakoltam jó pár száz órát, de erre 1 pontot se adtam volna.
A mostani TPS írásnál pedig az a rész kapásból sántít, hogy az állítása szerint 20 órából 15-ben ugyanazzal a fegyverrel ment. Vagy nem játszott a korábbi részekkel és ennyire hülye a sorozathoz. Vagy szimplán kötekedni akart. Mondjuk az egy random szerepjátékban is durva lenne. -
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Most akkor csak 4 dlc jön vagy a season pass minden későbbi dlc-t tartalmaz?
-
törölt tag
Engem az érdekel leginkább, hogy miért hívja ezeket is vault hunter-nek?
Illetve ahogy elnéztem a skill fákat itt nem lesz slag. Így a nehezebb szintek még inkább vért izzadósak lesznek? Vagy itt jön képbe a nem exponenciális szintezés? -
törölt tag
nem igazán vettem még így előre steam-en játékot. itt mi a rendszer? előtte egy-két nappal már le lehet tölteni, aztán megjelenéskor már játszható is lesz? vagy megjelenik, letölti és csak úgy?
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát nekem nem nagyon sikerült még annyival nagyobb szintű ellenfelekbe botlani, pedig sose vittem túlzásba a mellékküldiket. egyébként a felfele történő nehézséggel nincsenek gondok, az viszont kicsit idegesítő, hogy a mellékküldetések 1-2 szint után már triviálisak lettek és nem jelentettek semmi kihívást. szerintem simán beleférne akkor legalább az, hogy amikor bármit is felveszünk küldetést az felettünk 2-3 szinttel legyen. így megvan a kihívás, nem avul el pillanatok alatt és nem kell igazítani sem. vagy adjon sokkal kevesebb xp-t néhány küldetésért. esetleg egy olyan opciót is el tudnék képzelni (számomra ez lenne a legszimpatikusabb), hogy játék előtt bekapcsolhatnánk az esetleges szintezést és megadhatnánk, hogy mennyire igazítsa a dolgokat hozzánk, ahogy azt fentebb is írtam.
plusz szintek biztos lesznek, bár annyira nem hiszem, hogy túlzásokba esnének tekintve, hogy már így is kimaxolható 2 ág. amit korábban alapjáték esetében nem lehetett. -
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Látom itt se szintezi hozzánk az ellenfeleket.
nem tudom miért olyan nehéz ezt alsóbb szinteken is megvalósítani? -
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
VaultHunter.EXE
"VaultHunter.EXEwill analyze the situation, determine which Vault Hunter would do the best job, and then load an ACTION PACKAGE allowing Claptrap to fight in that manner for a short period of time. It also gives you Full Health and Heatlh Regeneration. VaultHunter.EXE is still in beta and its definition of "Vault Hunter" is questionable at best.Warning: VaultHunter.EXE is currently classified as malware. Your allies may be affected."
Cooldown: 40 seconds
Regenerates 2.5% of your Max Health/ sec.Unlockable Action Package:
Torgue Fiesta: Whoops! Drop a large amount of grenade that damage enemies and friendlies.
Unlock by: I Am Rubber, You Are Glue
Pirate Ship Mode: Turn in to an AWESOME PIRATE SHIP! With CANNONS!
Unlock by: Livin’ Near the Edge
Clap-in-the-Box: Digistruct a giant bomb that hurts everything around it when it explodes.
Unlock by: Kick Him While He’s Down
Gun Wizard: you and your allies gain drastically increased fire rate and reload speed.
Unlock by: You’re … GOING TO LOVE ME!!
One Shot Wonder: Every shot empties all bullet from your clip.
Unlock by: Tripleclocked
Laser Inferno: Shoots lasers in all directions at nearby enemies.
Unlock by: Rainbow coolantegyébként Athéna skilljei között van egy olyan, hogy csökkenti a friendly fire mértékét. ennek mennyi értelme lesz vajon? tekintve, hogy csak dualban illetve bizonyos esetekben volt ff, nem értem miért kellene rá 5 pontot pakolni.
illetve az is fura, hogy (érthető módon) sehol se látok slag damage-t. kíváncsi leszek, így mennyire lesz horror a játék nehezebb szinteken.(#247) gbors azt értem én, hogy szimpatikus lett, de ez akkor is kevés szerintem. azért hoztam fel a Jack barátnője dolgot, mert kb ennyi köze van az egész sztorihoz de ez sem szerves része a történetnek. magán a főszálon elő se jön. ha nem lépünk le lynchwood-ba nem tudunk meg róla semmit... vagy ha már ennyire beleerőltették a dolgot, legalább ezt a cowboy-os b*zulást hagyták volna el.
szörnyű, hogy így óra előtt mennyire ráérek ilyeneken agyalni.

-
törölt tag
Akárhogy nézem egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezekkel az új karakterekkel. A robot, bármennyire is bírtam npc-ként, játszható karakterként egy kicsit erőltetettnek tűnik, pláne az action skill-je. A sheriff csaj linchwood vezetőjeként elment. Az is jó volt, hogy ilyen vadnyugati térképet kaptunk, de itt röhejes, hogy ezt vitték "tovább", pláne női karakterként egy cowboy kalapos amazon pandora holdján már sok. Egy kósza echo szerint ő volt Jack barátnője és semmi több...
Talán egyedül Wilhelm az, aki "átjön" és teljesen beleillik a sztoriba. Illetve Athéna, mint értelmes kaszt. Bár róla lerí, hogy ő az aktuális szirén.
Tudom én, hogy újat kellett kitalálniuk, de ezek pont nem azok. Nekem a névtelen senkik jobban tetszettek volna, mert így valamilyen szinten megkötötték a saját kezüket. -
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
igen, engem is az vigasztal, hogy ez lényegében egy nulla tartalmú dlc. ahogy nézegettem még egy headhunter tartalmával sem ér fel (már amit lehet tudni róla).
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
azért kérdeztem, hogy van valami "kulcsszó", mivel azt írta, hogy sokan árulnak. ezzel szemben nekem kettőt dobott ki. az egyiket jegelték, a másik pedig keresett.

-
törölt tag
a day one edition mit takar pontosan? aprón láttam egy picit drágábban, mint az alapjátékot (mondjuk két külön eladóról van).
lehet beadom a derekam és megveszem a konzolokszervízénél, mivel a régiózár miatt bant nincs kedvem megkockáztatni.
ahogy nézem ott a legolcsóbb. -
törölt tag
ezzel a játékkal leírhatatlan, hogy hogyan működik a dolog. ha valami hasonló környezetbe kellene ültetnem, azt mondanám, hogy workbench kell hozzá és dolgozni kell rajta. bár ez meg roppant hülyén hangzik

egyébként nagyon egyszerű tényleg, vezesd rá. az enyém is ellenezte, hogy "kockulok". aztán volt lehetőség kipróbálni a borderlands-et és elmagyaráztam neki, hogy mit csinálok. majd kezdtünk bl2-ben egy karakter párost. igaz, hogy ő meg van veszve és minden ládát ki akar nyitni így javarészt én ölök, de akkor is együtt szórakozunk ha éppen játszunk.
az is igaz, hogy nem minden játékra vevők, a starcraftot a mai napig nem tudom "lenyomni a torkán". talán azért mert az komplexebb és nem érti meg elsőre. itt viszont, van egy bugyuta világ, bugyuta karakterekkel és hangokkal, ami valami olyanná áll össze, ami egy laikus embernek is hamar megtetszhet. -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
igen az a része elég röhejes.. gondolom a kontrolleres makiknak is kell a sikerélmény. elég megnézni bármelyik gameplayt box-ról, egy káosz az egész. a többi skill viszont egész tűrhető.
mondjuk ezek az "összeállítom magamnak a karakterem" honlapok a játék végigjátszása és a nehezebb szintek előtt tipikus "nesze semmi fogd meg jól" dolgok. úgy se tudjuk, hogy melyik képesség mit fog érni a későbbiekben. -
törölt tag
bocs ha ünneprontó leszek, de itt a hivatalos is
skillek alapján nekem nisha a legszimpibb, bár a karaktertől a víz lever...
-
törölt tag
Itunes-ban meghallgatható a játék zenéje. katt
Jesper Kyd megint nagyot alkotott.

-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Azért kiváncsi vagyok hogyan gyógyítják meg az ar kasztot. Az alapvető gond, hogy az smg mindenben ráver köröket, de egy buff pedig a snipert gyengítené (még jobban). Szerintem az egész fegyveres dolgot újra kellene gondolni, hogy nehezebb szinteken minden használható legyen ne csak 1-2 legendás cucc, mert úgy könnyen unalomba fullad a játék. Például egy sniper buff is jól jönne, mert bl2-ben nevetségesen gagyikat dobál el a gép.
Szerintem a legjobb az lenne, ha az ellenfelek kapnának kevesebb hp-t és ezt még nagyobb sebzés ellensúlyozná. Illetve nem ártana átgondolni pár lény szintezését és nem csak sima stat növelést csinálni rajtuk. A kanyarodó/kikerülhetetlen dolgokról nem is beszélve. Ezzel lehetővé tennék, hogy aki egy kicsit jobban lő nem fog esni-kelni mert képes ugrálva, lövéseket és minden egyebet kikerülve bárkit lelőni. Lássuk be, a mostani rendszer enyhén szólva is röhejes.
Az biztos, hogy nálam se lesz belőle azonnali vétel. Most nyáron szereztem be bl2-t azzal még bőven elleszek, amíg erről ki nem derül, hogy mégis milyen játék lett. Nem tagadom a sztori és az új karakterek nagyon érdekelnek, de ennyi pénzért sokallom. -
törölt tag
boxon tényleg ilyen agyatlan lövölde az egész, ahol csoda számba megy, ha eltalálja az ellenfelet vagy csak szimplán ennyire béna aki játszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amikor megjelent az első 1-2 napban ledaráltam egyszer a fősztorit és semmi több, azóta elő se vettem. annyira olyan semmilyen lett az egész, pedig rengeteg lehetőségük lett volna egy közel bl2 szintű játékot alkotni.

nem tudom miért olyan nehéz ezt alsóbb szinteken is megvalósítani?