-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Grinder kérdés: Ha különböző szinteken vannak a fegyverek, a legmagasabb szintű automatikusan felülre kerül? Mert ugyebár a kapott fegyver típusát az határozza meg, ami legalul van a listában. Éppen ezért egy 16-os szintű SMG-t próbáltam berakni alulra, de az istenért nem engedte. Szinte csak alacsonyabb szintű fegyvereket lettem volna hajlandó "begrindeolni", de mivel az SMG sosem kerütl alulra, akármilyen sorrendben raktam be a fegyvereket, feladtam a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs