Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Üdv a modern gamingben, vagy elfogadod vagy nem kell játszani és ennyi de itt fröcsögni tök fölösleges ez miatt.

Én is már mindenhol alapjáraton használom DLSS-t általában Quality szinten és amióta van Transformer model szinte lehetetlen megmondani a különbséget sőt szerintem még jobban is néz ki mint a nyamvadt TAA amit alapjáraton használ a legtöbb játék natívba.Frame gent azt nem rég kezdtem próbálgatni amióta megvan a 5070 de sztem single player játékokban simán használható ha van legalább 60-70 FPS base.
Itt nekem per pill pont annyi van 2560x1080 21:9 + Badass grafon DLSS Quality-vel és arra jön rá a x2 Framegen + Reflex és így kb 0 input lag és 100-120 FPS közt mozgok és gond nélkül játszom a játékot vagy 10 órája illetve 0 crashem volt eddig.Bizonyos helyeken amúgy meg kifejezetten szép a játék pláne a fények miatt mert ugye dolgozik a Lumen mint pl itt is:

Persze ha opcionális lenne és ki lehetne kapcsolni ezeket a peformance húzó feutureket akiknek nem kell akkor jobb lenne azt aláírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest