Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom kire gondolsz mert minden streamer maga ala elvezett hogy jaj az uj content nem foglalkoztak azzal amirol en irtam. Es igen pontosan azt irtam hogy a 3ik resznel normalizalodott a helyzet es nem orulok hogy megint kezdik a hulyeseget mint pl a Tiny Tina Winderlands eseteben is hogy vedd meg egyenkent a dlc-ket mert a mindent egybe chaos edition upgradet kiszedtek a store-bol, mert csak. Nem a content-el van a bajom hanem azzal amit eleg pontosan leirtam, semmilyen mentalis gimnasztika nem kell hozza, megadtam nev szerint mi az amit te nem kapsz meg a jatekbol ha nem preorderbe vetted meg. Szerinted ez igy oke? ebbe az iranyba kell menni es bologatni hozza? Ugye Randy mar akkor jaratta a bagolesojet amikor kiderult hogy a jatekosok morognak a tervezett 80 euros cimkeert, mert szerinte ha igazi rajongo vagy akkor megveszed annyiert.
Nem a season pass a problema hanem amit ezen felul eldugnak preorder bonus moge. Neked az ugy fain? Megmondtam, nem irigylem senkitol hogy milyen skint vesz meg a karakterenek en konkret geart irtam nem skineket, es nem lepodnek meg egyaltalan ha az emlitett fegyverek "egy kicsit" jobban teljesitenek mint a tobbi mert maskepp mi ertelme lenne... Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t....
Ez a fajta fejostehen hozzaallas mindig is visszatetszo volt tokmindegy melyik kiado csinalta, legyen az a Bungie a Blizzard vagy akar a Gearbox.
De legyen, uriember leszek, megvarjuk amig megerkezik C4SH es akkor majd kiderul hogy igazam van vagy csak"mentalis gimnasztika"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Arc Raiders
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest