Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom kire gondolsz mert minden streamer maga ala elvezett hogy jaj az uj content nem foglalkoztak azzal amirol en irtam. Es igen pontosan azt irtam hogy a 3ik resznel normalizalodott a helyzet es nem orulok hogy megint kezdik a hulyeseget mint pl a Tiny Tina Winderlands eseteben is hogy vedd meg egyenkent a dlc-ket mert a mindent egybe chaos edition upgradet kiszedtek a store-bol, mert csak. Nem a content-el van a bajom hanem azzal amit eleg pontosan leirtam, semmilyen mentalis gimnasztika nem kell hozza, megadtam nev szerint mi az amit te nem kapsz meg a jatekbol ha nem preorderbe vetted meg. Szerinted ez igy oke? ebbe az iranyba kell menni es bologatni hozza? Ugye Randy mar akkor jaratta a bagolesojet amikor kiderult hogy a jatekosok morognak a tervezett 80 euros cimkeert, mert szerinte ha igazi rajongo vagy akkor megveszed annyiert.
Nem a season pass a problema hanem amit ezen felul eldugnak preorder bonus moge. Neked az ugy fain? Megmondtam, nem irigylem senkitol hogy milyen skint vesz meg a karakterenek en konkret geart irtam nem skineket, es nem lepodnek meg egyaltalan ha az emlitett fegyverek "egy kicsit" jobban teljesitenek mint a tobbi mert maskepp mi ertelme lenne... Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t....
Ez a fajta fejostehen hozzaallas mindig is visszatetszo volt tokmindegy melyik kiado csinalta, legyen az a Bungie a Blizzard vagy akar a Gearbox.
De legyen, uriember leszek, megvarjuk amig megerkezik C4SH es akkor majd kiderul hogy igazam van vagy csak"mentalis gimnasztika"
Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest