Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Nem tudom kire gondolsz mert minden streamer maga ala elvezett hogy jaj az uj content nem foglalkoztak azzal amirol en irtam. Es igen pontosan azt irtam hogy a 3ik resznel normalizalodott a helyzet es nem orulok hogy megint kezdik a hulyeseget mint pl a Tiny Tina Winderlands eseteben is hogy vedd meg egyenkent a dlc-ket mert a mindent egybe chaos edition upgradet kiszedtek a store-bol, mert csak. Nem a content-el van a bajom hanem azzal amit eleg pontosan leirtam, semmilyen mentalis gimnasztika nem kell hozza, megadtam nev szerint mi az amit te nem kapsz meg a jatekbol ha nem preorderbe vetted meg. Szerinted ez igy oke? ebbe az iranyba kell menni es bologatni hozza? Ugye Randy mar akkor jaratta a bagolesojet amikor kiderult hogy a jatekosok morognak a tervezett 80 euros cimkeert, mert szerinte ha igazi rajongo vagy akkor megveszed annyiert.
Nem a season pass a problema hanem amit ezen felul eldugnak preorder bonus moge. Neked az ugy fain? Megmondtam, nem irigylem senkitol hogy milyen skint vesz meg a karakterenek en konkret geart irtam nem skineket, es nem lepodnek meg egyaltalan ha az emlitett fegyverek "egy kicsit" jobban teljesitenek mint a tobbi mert maskepp mi ertelme lenne... Ahogy abban is enyhen biztos vagyok hogy C4SH odaveri majd a tobbi alapkarit a jatekbol "egy kicsit" mert maskepp nem tuti hogy megvennek az emberek a dlc-t....
Ez a fajta fejostehen hozzaallas mindig is visszatetszo volt tokmindegy melyik kiado csinalta, legyen az a Bungie a Blizzard vagy akar a Gearbox.
De legyen, uriember leszek, megvarjuk amig megerkezik C4SH es akkor majd kiderul hogy igazam van vagy csak"mentalis gimnasztika"
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest