Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen digitális videókamerát?
- Billentyűzet gondom van
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
a zombis nem olyan rossz...de kétszer kábé.egyszer végigküszködi az ember,amikor először próbálja,utána érdemes úgy nekifogni,hogy legyen idő végigvinni egyben az egészet...főleg a potya mászkálást lehet megúszni,és ha az ember nem lép ki,akkor az agyak ottmaradnak a földön később is,meg lehet könnyen csinálni az összes agyas küldit,ha az ember maximalista.Más nehezebb vagy időigényesebb dolog úgysincs,sajna kevés a bounty is.
Egyébként én részemről ezután full meguntam,ok,hogy más a terep,de kevés ellenféltipus,idegesítő szembehányók,sok unalmas mászkálás,és még láda se sok van,ebben nincs miért kalandozni,ha egyszer kész,jobbára unalmas zombik,a jó hangulat hamar átcsap szerintem olyan szomorúba...
Engem zavar,hogy az egészben már mintha feleslegesen érkeztünk volna,nem találunk már élő embert,tulajdonképp már nincs is semmi értelme küszködni,nincs kit megmenteni,hiányoznak a többi részben jelenlevő npc karik,nincs autó,nincs semmi,ami feldobja az egészet....a végére is túlságosan csak oda lett dobva a boss,ami nem nehéz egyáltalán,sok kihagyott ziccer(pl.miért nem lehet a kórházba,több épületbe bemenni,lehetett volna egy élő város a kezdőhely,semmi Marcus és egyéb kalandosztó...ahogy tömören fogalmazzam meg,1x jó,aztán halott ügy.
Bezzeg az utolsó 2 dlc-t reseteltem is,mert kedvem volt még újrakezdeni is off,nem méghogy multiban őgyelegni ezeken...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest