Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
nekem is volt ilyen,de csak vagy 3 verziónál.próbálj meg 1-2t vagy a rosettásoknál esetleg érdeklődj,h nem érzékeny-e arra a verzióra.amúgy gyere wcgzni
Thrawn: Stabilokat raksz fel?Eddig minden bétát felraktál
Ha nem volt 3hétig akkor beleírtál a kódba,és azt felrakattad új bétaként
-
Thrawn
félisten
A Rosettás csomagokról lőnél nekem egy képet Boinc-ból?
Amúgy gyere WCG-znikem: én nem haszálom a képernyővédő módját Vista-n. Arra figyelj, hogy adatvesztés fordulhat elő ha újraindítod vagy leállítod a géped! Megoldás: Boincból ki kell lépni, majd miután kiírta az adatokat a merevlemezre mehet a kikapcs vagy a restart.
A másik ami erősen javallott, hogy ha lehet de a default könyvtárba legyen feltelepítve (Program Files\Boinc) hanem alahova máshova. Pl. c:\Boinc. Nekem egy másik meghajtón van.
Sajnos ezek a problémák mindaddig fennálnak, amíg meg nem érkezik a 6-os Boinc ami full Vista kompatibilis lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest