- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem is volt ilyen,de csak vagy 3 verziónál.próbálj meg 1-2t vagy a rosettásoknál esetleg érdeklődj,h nem érzékeny-e arra a verzióra.amúgy gyere wcgzni
Thrawn: Stabilokat raksz fel?Eddig minden bétát felraktál
Ha nem volt 3hétig akkor beleírtál a kódba,és azt felrakattad új bétaként
-
Thrawn
félisten
A Rosettás csomagokról lőnél nekem egy képet Boinc-ból?
Amúgy gyere WCG-znikem: én nem haszálom a képernyővédő módját Vista-n. Arra figyelj, hogy adatvesztés fordulhat elő ha újraindítod vagy leállítod a géped! Megoldás: Boincból ki kell lépni, majd miután kiírta az adatokat a merevlemezre mehet a kikapcs vagy a restart.
A másik ami erősen javallott, hogy ha lehet de a default könyvtárba legyen feltelepítve (Program Files\Boinc) hanem alahova máshova. Pl. c:\Boinc. Nekem egy másik meghajtón van.
Sajnos ezek a problémák mindaddig fennálnak, amíg meg nem érkezik a 6-os Boinc ami full Vista kompatibilis lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest