Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C0pp3rM!n3

    csendes tag

    válasz moha21 #2732 üzenetére

    http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=327&oldal=2&fej=A

    Alapképzés, Nappali, Államilag Támogatott:
    mérnök informatikus (Budapest)
    mérnök informatikus (Székesfehérvár)

    Annó mikor felvételiztem, akkor kérték a telephely megjelölését is (mostani rendszerben nem tudom, hogy hogyan működik ez), bár ehhez képest engem Fehérvárra akartak küldeni az első körben (hiába jelöltem meg Bp-t), de kérvényeztem, hogy Bp-re mehessek (mivel ott laktam már régóta).

    Amúgy az ÓE-n elég hülye a névkonvenció, illetve a "NIK"-es gyökereink is szerintem érdekesek, a Wikiből idézve "1970 szeptemberétől a kihelyezett székesfehérvári tagozaton híradástechnikai, majd 1971-től számítástecnikai és számítógép-gyártási profillal folyt képzés." Ergó a NIK Kandós gyökerekkel rendelkezik, Fehérvári intézetünk volt legelőször, majd (Wiki szerint megint) '91-ben átszervezték a Kandót, és Matematikai és Számítástechnikai Intézet (MSZI) az óbudai telephelyre került, viszont Fehérváron megmaradt a Számítógéptechnikai Intézet (ha jól tévedek akkor ez majdnem ugyanaz, mint az óbudai telephelyen az MSZI).

    Egy időben volt ugye a józsefvárosi telephely, az óbudai, meg a fehérvári. Most már csak a fehérvári és az óbudai van meg.

    -C0pp3rM!n3-

    AsUS fORCE! -=member of [C4nn0N] tEAM!=-

Új hozzászólás Aktív témák