- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0pp3rM!n3
csendes tag
http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=327&oldal=2&fej=A
Alapképzés, Nappali, Államilag Támogatott:
mérnök informatikus (Budapest)
mérnök informatikus (Székesfehérvár)Annó mikor felvételiztem, akkor kérték a telephely megjelölését is (mostani rendszerben nem tudom, hogy hogyan működik ez), bár ehhez képest engem Fehérvárra akartak küldeni az első körben (hiába jelöltem meg Bp-t), de kérvényeztem, hogy Bp-re mehessek (mivel ott laktam már régóta).
Amúgy az ÓE-n elég hülye a névkonvenció, illetve a "NIK"-es gyökereink is szerintem érdekesek, a Wikiből idézve "1970 szeptemberétől a kihelyezett székesfehérvári tagozaton híradástechnikai, majd 1971-től számítástecnikai és számítógép-gyártási profillal folyt képzés." Ergó a NIK Kandós gyökerekkel rendelkezik, Fehérvári intézetünk volt legelőször, majd (Wiki szerint megint) '91-ben átszervezték a Kandót, és Matematikai és Számítástechnikai Intézet (MSZI) az óbudai telephelyre került, viszont Fehérváron megmaradt a Számítógéptechnikai Intézet (ha jól tévedek akkor ez majdnem ugyanaz, mint az óbudai telephelyen az MSZI).
Egy időben volt ugye a józsefvárosi telephely, az óbudai, meg a fehérvári. Most már csak a fehérvári és az óbudai van meg.
-C0pp3rM!n3-
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged