Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Milu_PH #12478 üzenetére
Hát szerintem túl sok különbség nem lesz, a hangszórók mérete az Soundcore 3 esetében kicsit kisebb mint a Charge 2-nél.
38 mm vs 45 mm, talán a JBL jobb lesz basszusban.
Hát szerintem azzal hogy használod, hallgatod úgy is be fog járatodni. Szerintem 10-20 óra zene hallgatással már ki lehet jelenteni hogy bejáratad.#12479<Adamsky>
Igazság szerint más is azt írta komment szekcióba lehet csak ő fogott ki egy hibás darabot. És hogy ha Oluv És Alan is a Boomot találta a legjobbnak akkor miért csak nála val kudarcot ez a hangszóró.
Minden esetre a videója nem sok vízet zavar, szerintem nem sok ember fog adni a szavára.Még a GLS Raktárában van a Motion Boomom németországban.
Remélem a héten még kiszállítják, már nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.Ma Hallottam haver Xtreme 2-jét a valahogy valóban van neki egy mély és lágy baszusa. Talán a Motion Boom is ebbe az irányba mehet majd el szerintem.
Ahogy a véleményeket elnéztem, valaki Xtreme 2-ről váltott Motion Boomra. Mert egy EQ-s Boom jobban szól mint a JBL Xtreme 2-es.
Ami valljuk be elég szép eredmény -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Milu_PH #12478 üzenetére
"A kérdésem az, hogy ezeket valóban “be kell járatni?” Jobb lesz a hangzása idővel?"
Nézd, ártani, nem árt, de szvsz. "nagy ugrás" nem várható.Más
Múltkor szó volt itt a topic-ban azokról a "reviewer"-ekről, akik bármit felmagasztalnak, ami elég hangos, és elég "kopogós" a basszusa "full hangerőn".
Nos, ma belefutottam a másik végletben. Csak elrettentésképpen, hogy ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY Quadro P600
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest