Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Muki94 #12113 üzenetére
" ... nem találok sehol Boostot. Kifutott modell?"
Igaz az Ali-n most én sem találom, de az amazon-on van (én is innen vettem anno).
Ennek a hangszórónak méltatlanul kicsi a hírneve. Ez két dologra vezethető vissza. Az egyik, hogy az elődje olyan "közepeske" volt. A másik, hogy az "upgraded version" kívülről pont ugyanúgy néz ki, mint az előd (az egyszeri Youtuber észre sem veszi). A különbségek a kis gumis fedelű ajtó mögött (nincs jack, de van TWS gomb), ill. belül (titanium meghajtók, mint a Boom-ban) keresendők. Ezen felül már ebben is van EQ, amit a mobilos app-al lehet állítgatni. -
carl18
addikt
válasz
Muki94 #12106 üzenetére
Üdv!
Hát szerintem használt hangszórókat ki kell lőnni a kérdőjeles akkumulátor végett.
A JBL FLip 2 után mindegyik hangszóró nagy előrelépés volna.
Nekem az Earfun Uboom van jelenleg és halk hangerőn sincs zaj se semmi gond. Bel és kültéri mód között meg lehet választani a hangképek közül. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Muki94 #12106 üzenetére
Amennyiben tényleg "25 a tetje", akkor sajnos két finom darab kimarad (Boom és a Motion+).
Én az XB30-at és a Flip-et kihúznám. A zenehallgatás mikéntjétől (le tudok-e nagyjából elé ülni, vagy jövök-megyek) függően a 360-as hangszórókat is kihúznám (Earfun Uboom, UE Megaboom). Tribit MaxSound Plus-om volt, és állítom, hogy egy nagyon tuti kis hangszóró. Ami egy fokkal még jobb (kis állítgatás után, mert alapból a hangja picit fátyolosabb, viszont a mélye az testesebb) az a Soundcore Boost upgraded edition (ilyenem van most).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged