Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... belülről nekinyomtam a membránnak egy vastag szivacsot ... " - erről beszélek. A membrán hibája okán keletkezhet ilyen hang. Ha kézzel le tudnád fogni működés közben, rögtön kiderülne a dolog.
(#8672) Williamgrant
Természetesen a "szinte" szón van a hangsúly. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Minél kisebb a ketyere, annál nagyobb jelentősége van ezeknek a passzív membránoknak. Kis hangszórónál a mély, nagyobbaknál a "sub" v. extra mély hangok előállításánál van szerepe. Ha pedig nincs levegő, mert "elszelel", akkor nem igazán lesz mély se.
DE a lényeg, hogy ilyen "brummogó hangot szvsz. nem produkálna, ha szökne a levegő (hanem megszűnne vagy csökkenne a mély hangok ereje).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest