Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Most nincs nálam a használati, de megnéztem a neten. Nem találtam ilyen info-t. Bocs de tényleg nem fogom kipróbálni.

A vifa oslo, Hk go and play, denon envaya hifi hangszórók inkább. A kis denon-nál a vizállóság külön plusz.
A Boombox egy party spkeaker. Arra van kitalálva, (kinézetre is olyan), hogy kisebb nagyobb összejöveteleken, strandon magas hangerőn, basszus kiemeléssel zenét lehessen hallgatni. A hangminőség nem az elsődleges szempont.
Hangerőben Vifa oslo, a hk go and play egy ligában játszik a boombox al mellesleg. Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy melyik milyen hangerőn kezd el torzítani. Az oslo magasabb hangerőn sem esik szét.
Ha jól hordozható vízálló akkor a denon, vagy valamelyik jbl esetleg.
-
Pocee
senior tag
a haverom bedobta a tengerbe,nem süllyedt el,de nálam ez nem szempont,eléggé meg szoktam becsülni a dolgaimat,ha már egyszer kiadom érte a nem kevés forintot,a telefonom is vízálló,de nem jutott még eszembe,hogy csap alá tartsam és röhögjek a tükörbe,hogy milyen rohadt menő gyerek vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest