- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #2773 üzenetére
Kösz, ép erre volt szükségem, a fél év alatt te mennyit használtad ? Egyszer én is jártam így egy régi hangszoróval. Életem első hordozható hangszorójával pont így jártam. 3-4 éve vásároltam egy Genius SP 165 nevezetű hangszorót. Telefonhoz képest jól szólt, de nem volt nagy dúr, főleg hogy le is ejtettem. Üzzemidőröl ne is beszéljünk. De mintha halkabb lett volna az is egy idő után. Már most nem éri meg használni mert egy telefon hangosabb tőle. Ez még vezetékes fajta, megnéztem az akkumulátorát egyszer, nevettem egy jót kemény 35 Mah!
Nem csoda 1 órát bírt maximum.
Te a fél év alatt intenzíven használtad azt a Xiaomit? Néztem Ebayrol 6E környékén meg lehet venni
De akkor biztos hogy jobban szól ez mint a JBL Go? Néztem összehasonlító videót, de abból nem igazán jött lett melyik a jobb.
Hát egy ilyen hogy szólhat?
p506812]https://edigital.hu/hordozhato-hangfal/sencor-sss-81-hordozhato-bluetooth-hangszoro-p506812
Sencor hangszoró 2 év gyári garanciával. Erre kíváncsi vagyok hogy szólna2 év garancia alatt akkor ha elmenne a hangja van recsegne cserélnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest