Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szia!
Munkahelyemen nincs wifi, a mobilomat telefonálásra használnám, a mobilnetem inkább másra tartom. Van egy gagyibb kínai BT hangszóróm, ami tud rádióadókat is hangolni, de a hangzása nem valami jó, és a csatornákat se valami szuperül találja meg. Emiatt gondoltam egy kiforrottabb cuccra, kb. ezen 20k-30k keretben.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Látva a SPAR-os JBL akciót, eljátszottam a gondolattal, hogy veszek egy Essentials 2-t. Egész addig jó ötletnek tűnt, amíg meg nem láttam, hogy se rádió, se akksitöltés funkció. Felmerült bennem, hogy mit javasolnátok a JBL helyett? Ami tudja a rádiót is, meg a visszatöltést, de nem sokkal nagyobb. Hangminősége viszont a JBL-el egyszintű (ha nem jobb :-) )
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Napelem
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest