- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
"...de ártani nem árt."
Nem bizony, még ezen a szinten is érezhető, és nem kicsit. Eddig azoknál bt hangszóróknál amelyikből utólag rendeltem még egyet, (flip 5/ t6 plus ue/ groove) nagyon érződött a járatás, de már csak a sima használat is.
Most is jön pár nap múlva még egy T6 Max (herélésre) de ott meg már nem tudom összehasonlítani, mivel az elsőt már tuningoltam.
Mondjuk a különbségre azért kíváncsi leszek úgy egymás mellett, mivel update után már csak a sokkal jobb hangzást hallom
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok hogy mennyi. Arukereson 60e plusz ami sokkal több mint az a akciós ár.
Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus.
Akkor úgy látom most a Uboom X-nek lehetősége van piacot szerezni. Az akciós ár is jó aztán terjed Európába.
Oluv linken vettünk többen így lehet mondani tettünk valamit Oluv támogatásába.Azért arra kíváncsi lennék ha az Earfun és Oluv próbálkozna egy High End termék gyártásával.
LDAC codec és Vifa szintü termék le gyártása.
Azért mondjuk egy ilyen termék 250-300 dollárt is meg érne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest