- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18249 üzenetére
"Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus."
Egy "rossz" (nem rossz, csak a valódi hangzástól messze lévő) hangszóró nagyon el tudja vinni az ember ízlését. Ezt már én is megtapasztaltam ...
Az Indoor-os preset-ek beltéri környezetben maximálisan kihozzák azt, amit ebből a hangszóróból ki lehet. Lehetne persze több (nem dB-ben, hanem a frekvencia sáv elején és végén) magas és mély, de ahhoz jobb hangszórók erősítők, stb. (codec támogatás ... ) kellenének.
Az Indoor+ -ban így is van egy pici emelés, de nem sok, valamint egy picit ki van szélesítve (mesterségesen) a "sztereó színpad".
Az outdoor tényleg kültérre – vagy olyan nagy beltérbe – való, ahol elvesznek a mélyek, ill. kevésbé a zenehallgatás a lényeg.
Egyébként egy rosszul, túltolt mélyekkel (mid- / upper-bass) operáló hangszóróra a legjellemzőbb a brummogó férfi hang. Sokszor a zenéből – ha nem ismerjük az adott számot – nehéz megállapítani, hogy ez (a mély) most sok, vagy kevés, de egy férfi (főleg egy mélyebb) hang hangzása árulkodó lehet."LDAC codec és ... "
Ááá, ebbe ne is menjünk bele! Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy aptX codec támogatás hogy nem fért ebbe bele, mikor filléres tws fülesek esetén igen.#18251 francz'70
Megszokásból én is meg szoktam járatni a link-elt hanganyagokkal. Általában az első teljes feltöltést követő lemerítés esetén olyan ~50%-ban (ha épp nem hallgatom), akkor ezek mennek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest