- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
francz'70 #18251 üzenetére
⁹⁹"...különbségre azért kíváncsi leszek úgy egymás mellett, mivel update után már csak a sokkal jobb hangzást hallom"
Na tegnap megérkezet a következő "áldozat"...
Le raktam őket egymás mellé, hogy na akkor nézzük a különbséget, milyen is volt az eredeti hangzás a tuningolthoz képest!
TE... ATYA...ÚR...ISTEN....ezt nem hiszem el, hogy ez ilyen ótvar volt, ...nyilván járatás után (ami kell is neki mint egy falat kenyér
) kicsit jobb lesz a helyzet. Mondjuk pont most megy a járatás, és így kb 6 óra elteltével szó szerint hallható ahogy finoman tisztúl a hangja, de,.. az is hallható, hogy szinte folyamatosan könyörög a miskárolásért
Ami még érdekes, hogy ez már a harmadik verzió amivel találkoztam. Már az első is amit tuningolva kb. másfél éve nyüstölök, külsőleg kicsit ráncfelvarrott volt + a töltésen is variáltak, ennél a dizájn megint kicsit változott, picit kisebb és sűrűbb lett a "tésztaszűrőn" fém födőn a lukak, és kisebb lett a felirat is, de a legnagyobb változás a ki/be kapcsolás/bt csatlakozás/funkció váltás hangok, végre nem az a két bites szörnyűség. Na ez az össz pozitívum, mivel úgy néz ki egyvalami nem változott, a hangzás
...a mély szét dübörög/búg mindent!
...no de majd gatyába rázom ezt is(..na azért még egy kis pozitívum, az akksi idő 6 óra után ugrott le 90%-ra
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest