Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18189 üzenetére
" ... a 100-120k kategóriában a GO+Play 3 a legjobb a piacon?"
Ott jó eséllyel az, más kérdés, hogy megér-e annyit.
Egyébként mikor azt olvastam, hogy "kompakt" hangszórót keresel, akkor én kisebbre (ilyen TRIBIT XSound Plus 2-re) asszociáltam. Na, mind1.Szóval ajánlom megtekintésre (és beleolvasásra: cikk + kommentek) ezt a videót.
Az UBoomX kintről 2 év garral (ha regisztrálsz a gyártó oldalán) az "UBOOMXXX" kóddal 119$. Alapból jó cucc, de szerintem ezzel az árral most egyszerűen verhetetlen.
Visszatérve a "kompaktságra". Azért azt kétszer gondold át, hogy mire, hogyan akarod használni, mert azért ez – véleményem szerint – azért már messze nem egy "kompakt" hangszóró. Nálam egy Soundcore Motion Boom-ot váltott.Hasonlóan jó vétel most a TRIBIT StormBox Blast. Méretben és tudásban is hasonló, mint az Earfun, csak drágább (ha jól látom 140$, de még mindig nem annyi, mint a H/K).
A GO+Play 3-al nekem (szóval subj. vélemény) az is a bajom, hogy rettentő sérülékenynek érzem az alsó hangszóró miatt. Még lakáson belül sem mindegy, hogy hová rakod le.
De, ha nem is sérül, nagyon máshogy fog szólni egy polcon (ahol a hangok ki tudnak áramlani alóla), mint pl. egy ágyra letéve.
Ja, app. nincs hozzá. Egy hangzás van, amit ő beállít a környezete alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Formula-1
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged