Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
"Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb."
Igen, erről beszéltem. Random yt. reviewer kap egy készüléket (nem hiszem, hogy vissza kell küldeni), "teszteli", elmondja fűnek-fának, hogy ennél "becsszó" nincs jobb, majd felmarkolja a támogatói link-ről befolyó pénz mellett a yt-től jövő pénzt is. Csóri Oluv ehhez képest fizetett azért, hogy az Earfun-nek dolgozhasson."Csöcsi" mellett gyanítom apu elég rendesen utómunkázza a felvett anyagot, mert nem csak, normalizálva van, hanem "összemixelve" is.
Én ennek nem feltétlen örülök. Sajnos Alan tesztjeinél utó-feldolgozott a hang. Én leginkább Oluv tesztjeit szeret(t)em, mikor a szobában, vagy épp kültéren tesztelt, és nem volt összemixelés. Mondjuk 95%-ban tényleg azt hallottad, amit ő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest