Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Szirtimorc #14387 üzenetére
Én anno próbálgattam a Charge 2+ feltámasztani, ott kellet mint az 5 láb. És annál is nagyon-nagyon macerás volt pótakkut bekötni stb nem kívánom senkinek.(18650)
Sajnos úgy van ahogy mondod, úgy olvastam a JBL Hangszóróknál kell neki az akkumulátor elektronikája,az akkumulátor elektronikája az alaplappal van kapcsolatba. A Charge 2 se add hangot ha nincs akkumulátor a hangszóróba, szerintem az újabb modelleknél is erre ment a JBL. De ez megint egy csapda és inkább mondanám tervezett elavulásnak.
Vagy volt ez a Connect Plus ott is volt több fajta szabvány hogy régi és új JBL Cuccokat ne tudj összekötni.De szerintem egy ilyen drága hangszórónál ez inkább macera mint Feature... Mert a javítása csak még macerásabb lesz. A Charge 5 nem olyan régi hangszóró hogy ilyen hamar kihaljon.
Abba biztos vagyok a Motion Plus-ba az akku csere sokkal könyebb folyamat.Ha jól emlékszem a Charge 5 akkuja 3X18650-es cella.
A Hangszórónak kéne a rossz akkuja és ott a töltés vezérlő elektronikára kéne ráadnod a konkrét feszültséget hogy bekapcsoljon. Így becsapnád hogy van benne akkumulátor.
Ez a egy beválhatna, de kéne ehhez az a töltő elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest