- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Szirtimorc #14387 üzenetére
Én anno próbálgattam a Charge 2+ feltámasztani, ott kellet mint az 5 láb. És annál is nagyon-nagyon macerás volt pótakkut bekötni stb nem kívánom senkinek.(18650)
Sajnos úgy van ahogy mondod, úgy olvastam a JBL Hangszóróknál kell neki az akkumulátor elektronikája,az akkumulátor elektronikája az alaplappal van kapcsolatba. A Charge 2 se add hangot ha nincs akkumulátor a hangszóróba, szerintem az újabb modelleknél is erre ment a JBL. De ez megint egy csapda és inkább mondanám tervezett elavulásnak.
Vagy volt ez a Connect Plus ott is volt több fajta szabvány hogy régi és új JBL Cuccokat ne tudj összekötni.De szerintem egy ilyen drága hangszórónál ez inkább macera mint Feature... Mert a javítása csak még macerásabb lesz. A Charge 5 nem olyan régi hangszóró hogy ilyen hamar kihaljon.
Abba biztos vagyok a Motion Plus-ba az akku csere sokkal könyebb folyamat.Ha jól emlékszem a Charge 5 akkuja 3X18650-es cella.
A Hangszórónak kéne a rossz akkuja és ott a töltés vezérlő elektronikára kéne ráadnod a konkrét feszültséget hogy bekapcsoljon. Így becsapnád hogy van benne akkumulátor.
Ez a egy beválhatna, de kéne ehhez az a töltő elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő