Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Exodius
üzenetére
Szerintem az ilyen kínai gyárakba, mikor videót láttam akkor tudtommal 8 órába 3600 a darabszám. 12 órába meg talán 5000 körül, így még ha van is Quality Control akkor is elég nagy lesz a szórás.
Itt is az lehet jelen hogy a mennyiség a minőség javára megy.
Bár még a gyártás elején még csak a béta tesztelés zajlik és le gyártanak néhány próba darabot.
Biztos próbálnak odafigyelni a dologra, de Alan szerintem a 3 Motion Plus közt is elégé feltűnt a különbség.
Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.
Ha meg valami rossz, egyszerűbb garanciába cserélni mint sem komolyan vegyék a minőség felügyelést.Talán az olyan cégek mint a Vifa, és Minirig akiknél valóban elég komolyan veszik a Quality Controlt. A JBL és Harman kardon is odafigyelhet hogy ne legyen extrém mértékű a szórás.
Talán erre egy megoldás lenne ha vissza jönne europába a gyártás, és végre a régi német precíz minőség kerülne piacra.
NÉha gondolok arra ha a Dockin D Fine valóban németek álltal lett volna gyártva és valóban a precíz minőséget jelképezni.
De ez csak egy állomDe nem túl jól sikerült példányt arra értettem, hogy ami hozzád kerül nem fog olyan jól szólni mint ami Oluvnál a videóban.
De a kínai kereskedők is szoktak csalni, még az Anker is hazudott a Motion Boom Plus valódi teljesítményét illetően.
80 watt helyet a teardown videóba csak 60 watt volt a natív.A Dockin is hazudhattot az akkuval kapcsolatban, a Fine Plus 9000 mah helyet csak 7000 mah körül tudhat. És itt főleg az a baj hogy kideritse a kis ember hogy most a kínai nagyker csapta be a céget, vagy hogy a cég aki ezt gyártsa szándékosan sumákol.
Mert bizony a hamís spec adatokat, bizony megtévesztés és marketing csapda.
Szóval azt mondom ami kínába készül, ott minden kétes eredetű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assassin's Creed: Valhalla
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.