Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Exodius #13911 üzenetére

Szerintem az ilyen kínai gyárakba, mikor videót láttam akkor tudtommal 8 órába 3600 a darabszám. 12 órába meg talán 5000 körül, így még ha van is Quality Control akkor is elég nagy lesz a szórás.

Itt is az lehet jelen hogy a mennyiség a minőség javára megy.

Bár még a gyártás elején még csak a béta tesztelés zajlik és le gyártanak néhány próba darabot.

Biztos próbálnak odafigyelni a dologra, de Alan szerintem a 3 Motion Plus közt is elégé feltűnt a különbség. :U Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.
    Ha meg valami rossz, egyszerűbb garanciába cserélni mint sem komolyan vegyék a minőség felügyelést.

Talán az olyan cégek mint a Vifa, és Minirig akiknél valóban elég komolyan veszik a Quality Controlt. A JBL és Harman kardon is odafigyelhet hogy ne legyen extrém mértékű a szórás.

Talán erre egy megoldás lenne ha vissza jönne europába a gyártás, és végre a régi német precíz minőség kerülne piacra.
    NÉha gondolok arra ha a Dockin D Fine valóban németek álltal lett volna gyártva és valóban a precíz minőséget jelképezni.
    :U De ez csak egy állom

De nem túl jól sikerült példányt arra értettem, hogy ami hozzád kerül nem fog olyan jól szólni mint ami Oluvnál a videóban.
    De a kínai kereskedők is szoktak csalni, még az Anker is hazudott a Motion Boom Plus valódi teljesítményét illetően.
    80 watt helyet a teardown videóba csak 60 watt volt a natív.

A Dockin is hazudhattot az akkuval kapcsolatban, a Fine Plus 9000 mah helyet csak 7000 mah körül tudhat. És itt főleg az a baj hogy kideritse a kis ember hogy most a kínai nagyker csapta be a céget, vagy hogy a cég aki ezt gyártsa szándékosan sumákol.

Mert bizony a hamís spec adatokat, bizony megtévesztés és marketing csapda. :U

Szóval azt mondom ami kínába készül, ott minden kétes eredetű.

Új hozzászólás Aktív témák