- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #13912 üzenetére
Ja meg még hogy gyorsan lezárjam, mert álmosodok!
A kínai nagykernél meg pont az a baj, hogy nagyon sokszor ha csak 50 centet is spórolhat darabján akkor azt meg is fogja tenni.
Úgy vannak vele, műküdik és ha a minőség és élet tartalom rovására is megy őket nem érdekli. Az ilyen kapitalista/profit alapú cégeknél egy a lényeg a termék túlélje a garanciális időt.Ha azon túl tönkre megy, őket nem érdekli.
A JBL Charge 3-nak része is a rossz gyártási minőség miatt az a 2 mini Woofer(Full Range Driver) egy idő után elkezd recsegni, silány forrasztás eredménye.
A Charge 4-nek meg alapból olcsóbb lehetett az előállítása, belegondolunk 1 aktív hangszórója volt. Minél kevesebb alkatrész annál kisebb a hiba lehetőség is.
Szóval ha belegondolsz ha az ilyen nagy múlti cégeknél ilyen a Quality Control, gondolj bele milyen lehet a kisebbeknél....
Bocs kicsit sokat írtam, de ha belejön az ember nehéz megállni
Jelenleg ez még mindig a vedd meg dobd el társadalom, örülnék ha végre a garancia idők 2 év minimumból indulnának.Úgy úgy vagyok vele, inkább fizetnék 50%-al többet ha az garantáltan tovább is bírná vagy több garanciát adnának rá.
5-10 garancia lenne az ideális szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest