- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Aureal #13168 üzenetére
Bocs nem írtam, hogy ingerszegény, poros szántóföld szintén
Városban, pályán fejhallgató. Bluetooth Lidl 3 év gar. 8 óra üzemidő. A fülhallgató kényelmetlen már. A fejessel pedig többet hallok a külvilágból.
Viszont bringa esetén soha nem használok se fejest, se fülest csak kormányra szerelhető bringa hangszóró, de csak alacsony hangerőn
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13168 üzenetére
"volt T6 Max! Próba gyanánt! Tegyük hozzá.
De kicsit vissza olvasol írtam is gyakorlatilag porfogó volt mert 2X hallgattam elég is volt belőle. Nem jó hangszóró, nincs jó hangja.
Én akkor hagytam abba a Headsetes zenehallgatás kerékpározás közbe mikor egy centire voltam a haláltól. Fél óráig szívdobogás érzésem volt, és kifert a vizis.
Ősszintén, szerintem kerékpározás közbe nem szabad bedugni a fület. Én többet nem használok headsetet, nem éri meg a kockázatot.Én legyen egy kis Bluetooth hangszóró a kormányon, az mellet még hallja az ember a környezet hangjait.
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal #13168 üzenetére
Én sokat bringáztam és fülhallgatóval. Minél nagyobb a forgalom, annál kevésbé veszélyes, hiszen ott úgy mész, hogy jönnek mindig,. mindenhol.
Ott a probléma, ahol alig van forgalom, mert ott nincs benned, hogy folyton jönnek.
Nekem van egy LG nyakpántos fülesem, amit ki lehet hangosítani. Kb egy jobb telefon hangját adja sztereoban, de csendes helyeken elég, és nem zavar másokat sem. Ennél biztonságosabbat nem tudok.Meg raszoktam a Podcast hallgatásra fél füllel bedugva. Az is jó megoldás.
Kb 60-80 ezer km letekertem, mire a bedugott fülem miatt majdnem kivasaltak, utána már csak kihangosítva vagy fél füllel beszélgetést hallgatva tekertem. Sőt, gyalogolni sem szeretek már két fület bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest