Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Megjött ma az akku, össze is raktam. Nem volt nehéz a csere, csak sok a csavar. Szerencsére úgy néz ki, tényleg csak akku baj volt vele. Kicsit azért tartottam tőle, nehogy más legyen.
Egyébként HA-n árulnak 3500-7000-14000mAh akkukat hozzá. Nem tudom milyen lehet, és mondjuk egy 14 ezressel meddig tud szólni... -
Aureal
őstag
Nyilván élőben kell(ene) ezeket hallgatni. Sztem egy ilyen yt videó bohóckodásnak jó, ahogy a pali csinálja. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de nekem ez fél óra duma a semmiről, amit kb 5 percben is elmond lényeget, utána 111x megismétli... Több műsoridő, több reklám, több pénz a zsebébe. Valójában erről szól, de ügyesen csinálja.
A lényeg, hogy az élőben hallgatott Sonykhoz semmi köze a videón levő felvételnek, csak a hangzáskarakterek közti váltás valahogy mégis érzékelhető némileg azért. Biztos sokkal jobban szól a Strombox is testközelből.
Viszont amiben nagyon nem értem a pali vélekedését, hogy 25x eldarálja, 5 cm-s hangszórókból ne várjunk extra basszust, miközben szinte minden mondatában utána ő is azt keresi. Sztem aki pince-basszust keres, csinálja meg a szobáját egy mélynyomónak és akkor nem lesz panasza kb.
Ezek a kis hangszórók sztem eleve nem partizni, hanem háttérzenére valók, meg hogy kis helyen elférve bárhova könnyen elvihessük, akár egy kirándulásra a hátizsákon lógva, kutyasétáltatáshoz mondjuk rádiót hallgatva rajta (már megint egy mini jackért kiáltó érv!).
Szobában is szerintem kellemesen elhallgathatók, ha meg dübörgés és dinamika kell, arra úgy is ott a hifi.Na, mindegy, ez csak személyes vélemény mi mire jó sztem. Én nem várok bt.hangszóróktól club Ibiza hangulatot, de egy satnya laptop hangzástól azért messze többet adhatnak nem túl drágán, úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN - 16.1" FHD IPS 144HZ / i7-11800H / 16GB / 1Tb PCIe 4.0 / RTX 3060 6Gb
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest