Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
Na jó azért kezeljük a helyén...
Egyrészt mondjuk ne a Vifa Helsinki után próbáld meg behangolni a Tronsmartot, pláne a T6-ot
...szerintem egy raklap hangszóró elvérezne vele szemben nemcsak a Tronsmart, másrészt ott az ár/érték, kategóriájában van jobb hangszóró, de vannak rosszabbak is, szerintem megállja a helyét. Mostanra már az Upgraded Edition-t sikerült jó pár típussal összevetnem (kíváncsiságból és nem önigazolásból
) egy Lamax sounder2-t és a Sony srs xb23-at lelépi, főként mély, mély-közép tartományban, a PowerAmp-nak és a Samu Note 10+ nak hála a magas hangoknál sem marad el.Amúgy a T6 magastartományban tényleg borzalmas, de a mélypont a T6 Plus, nagyon megszenvedtem vele, nem is tudtam úgy behangolni mint az Upgraded Edition-t, holott elvileg ugyanaz a driver, de mégis..
"Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Igazából semmi különös, csak már-már kihívásnak érzem, hogy mit tudok ebből a lehúzott Tronsmartból kihozni, olyannyira, hogy a TWS miatt vettem még eggyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...szerintem egy raklap hangszóró elvérezne vele szemben nemcsak a Tronsmart, másrészt ott az ár/érték, kategóriájában van jobb hangszóró, de vannak rosszabbak is, szerintem megállja a helyét. Mostanra már az Upgraded Edition-t sikerült jó pár típussal összevetnem (kíváncsiságból és nem önigazolásból
) egy Lamax sounder2-t és a Sony srs xb23-at lelépi, főként mély, mély-közép tartományban, a PowerAmp-nak és a Samu Note 10+ nak hála a magas hangoknál sem marad el.