- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél #12794 üzenetére
Na jó azért kezeljük a helyén...
Egyrészt mondjuk ne a Vifa Helsinki után próbáld meg behangolni a Tronsmartot, pláne a T6-ot
...szerintem egy raklap hangszóró elvérezne vele szemben nemcsak a Tronsmart, másrészt ott az ár/érték, kategóriájában van jobb hangszóró, de vannak rosszabbak is, szerintem megállja a helyét. Mostanra már az Upgraded Edition-t sikerült jó pár típussal összevetnem (kíváncsiságból és nem önigazolásból
) egy Lamax sounder2-t és a Sony srs xb23-at lelépi, főként mély, mély-közép tartományban, a PowerAmp-nak és a Samu Note 10+ nak hála a magas hangoknál sem marad el.
Amúgy a T6 magastartományban tényleg borzalmas, de a mélypont a T6 Plus, nagyon megszenvedtem vele, nem is tudtam úgy behangolni mint az Upgraded Edition-t, holott elvileg ugyanaz a driver, de mégis..
"Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Igazából semmi különös, csak már-már kihívásnak érzem, hogy mit tudok ebből a lehúzott Tronsmartból kihozni, olyannyira, hogy a TWS miatt vettem még eggyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest