Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12797 üzenetére
Ha csak a poweramp-al kínlódnék nálam se lenne elég, a kutya a Samu telónál (N10+) van elásva
az adapt sound-on elég szépen belehet állítani a magas, közép és mély hangok erősítését, utána jöhetnek az eq-k. Valahol írtad, hogy xiaomid van, próbáld meg egy csúcs samuval,...hátha neked is sikerül számodra elfogadhatót kisajtolni
Annyit azért hozzátennék, nem lehet általánosítani, hogy csak Tronsmart, még ha hasonló is a karakterük. Pl. mint írtam is a T6 Plus-t egyszerűen nem tudtam olyan jól(?) hangolni mint az Upgraded Edition-t
A T6 Plus-nál nem lehetett olyan magastartományt elérni mint az UE-nál, + még a közép is kicsit elmaradt. A saját eq-n 3D-n az UE-nál bár viccesen hangzik egy Tronsmart esetében, de ott a mélyeket is kellett erősítenem, na erről ennyit
Mondjuk így szólt a legjobban/legtisztábban, de nekem az alapértelmezett mélyebb tónusa behangolva jobban bejön, és így is hallgatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro