Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tokyo2
üzenetére
"... néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet." - melyik alapján? Én ezt az egyet találtam, ahol egy a szobában farmerdzsekiben és sapkában ülő "szakértő" kvartyog róla elismerően (ja a passzív membrán szerintem egyenlő a subwoofer-el). Itt pedig kitapossa belőle mind az 50 W-ot. Ahogy carl18 is írta, ez nagyon messze van az 50 W-tól. Szvsz. még a 10-et se éri el.
Nemrég vett itroh egy XSound Go-t 31 Eur-ért (~37$), ami tuti, hogy gyagyára veri ezt az Insma-t.Más: Érdekes, végül egy olyan Anker / Soundcore hangszóró kapott update-et, amire - én legalábbis - a legkevésbé számítottam: Soundcore Select Pro
Mondjuk a kötelező RGB led-esítésen kívül sok újdonságot nem látok, ill. a link-elt oldalon kívül nem találtam róla érdemi infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő