Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tokyo2 #11004 üzenetére
"... néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet." - melyik alapján? Én ezt az egyet találtam, ahol egy a szobában farmerdzsekiben és sapkában ülő "szakértő" kvartyog róla elismerően (ja a passzív membrán szerintem egyenlő a subwoofer-el). Itt pedig kitapossa belőle mind az 50 W-ot. Ahogy carl18 is írta, ez nagyon messze van az 50 W-tól. Szvsz. még a 10-et se éri el.
Nemrég vett itroh egy XSound Go-t 31 Eur-ért (~37$), ami tuti, hogy gyagyára veri ezt az Insma-t.Más: Érdekes, végül egy olyan Anker / Soundcore hangszóró kapott update-et, amire - én legalábbis - a legkevésbé számítottam: Soundcore Select Pro
Mondjuk a kötelező RGB led-esítésen kívül sok újdonságot nem látok, ill. a link-elt oldalon kívül nem találtam róla érdemi infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest