Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Krill77 #1615 üzenetére
Hát a hangerő maximuma megítélésem szerint nem mondható halknak, de biztosan viszonyítás kérdése. Ebben csak az sdy-019-el van összehasonlítási alapom, attól nem hangosabb, de sokkal basszusosabb. Nekem beltérre kellett és ott a háttérben szépen eldorombol. Biztos vagyok abban, hogy vannak nála hangosabbak, de azok a többszörösébe kerülnek és szerintem ha discó-t akar valaki tartani, akkor nem ekkora bluetooth hangszóróban kell gondolkodni. AZ árát maximálisan megérte. Még annyit, hogy max hangerőn kicsit már elveszik a mély és picit torzít, de ha egy kicsit is visszább veszem a hangerőt, akkor hangosan és szép tisztán nyomja. Ha erre jársz, szívesen megmutatom.
Ja és fuvolát nem szoktam rajta hallgatni, de az elektromos gitár szépen szól. De ízlések és pofonok... Én szeretem a mély hangzást, így nekem tetszik, lehet hogy másnak más lenne a véleménye. -
moma
őstag
válasz
Krill77 #1617 üzenetére
Lehet jó lenne megpróbálni egy olyat összerakni, mint pl a fülhallgatós topikban az árkategóriánkénti ajánlott cucc az első hsz-ben. csak itt sajna nincs annyi tapasztalat, mert sokkal kevesebb embert érint. meg neten is kevesebb megbízható teszt van. és ott pl a piston basic egy ajánlott füles a saját árkategóriájában, miközben nem egy csúcs dolog messze.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Krill77 #1590 üzenetére
2 napja jött meg. Érdekes lenne ha fáradt lenne az akku. [link]
Kb 5-6 órát bírt ki az akkuja kb. De nem ment maxon. És az nekem kevés. A külső akku az elégé kényelmetlen. Nem lehet az akkut cserélni?
Amit te ajánlottál az is csak 5 óra üzemidőt ír. A hangerő elég a xiaomiben nekem, a mély sok de azt lejátszóval tudom kompenzálni. -
zzola
titán
válasz
Krill77 #1573 üzenetére
Akkor annyi Kínából, ha nem vámolják. Ha igen, akkor már nem annyi és manapság egyre többet megfognak a határon.
150 euró felett már 0-12% vámtarifa és +27% ÁFA-t kell fizetni, ha nem magánszemélytől vásárolsz.
+ könnyebb UK/DE-be visszajuttani egy terméket, mint Kínába.Szerintem érdemes körbenézni amazonon is, lehet hogy a postaköltségnyivel drágább (bizonyos esetekben meg egyáltalán nem), viszont nem ér plusz költség, nincsen elhúzódó vámkezelés és garanciáztatni is könnyebb (itt most nem a 10000 forintos hangszóróra gondolok)...
(#1574) tboy93
Flash sale keretein belül-gondolom.
Most 9778 banggood-on (ha lehetne kapni), ahhoz képest az amazonos ár nem rossz.
Én a most elérhető árakról beszélek egyébkén... -
Zeki
nagyúr
Van már ehhez a BOSE soundlink mini 2 -höz akku valahol?
Egy google találatot láttam, egy aliexpress eladóhoz.
Na de jó is?
Nem nekem kell, volt kollégának, de ő is zsákutcába jutott. -
padzso
tag
válasz
Krill77 #1486 üzenetére
Hvg, közmédia= egykutya! Ok, leközlő, de a cikk pontatlan, tipikus töltelék írás, ami semmire sem jó, illetve egy valamire mégis: félreértésekre.
A problémám a ponyvaújságírással van, ami minden tényszerűséget nélkülöz és "Józsikám, van egy üres féloldalam, hevenyéssz már rá valami tartalmat" elven készül.
Itt befejeztem, jócskán OT-ba csúsztam már! Béke velünk! -
padzso
tag
válasz
Krill77 #1466 üzenetére
Úgy érzem, halvány fogalmad sincs, hogyan működik egy töltésvezérlő. Attól, hogy valami 100%-ra feltölt, nem kell kapkodni a töltőről, hisz a töltés leáll és nem fog 99-100% között ugrálni.
Ha a használati utasítás nem említi, hogy nem használható töltés közben, akkor miért ne lehetne "zenélni vele" míg a hálózaton lóg? Ha a vezérlő és az akksi becsületesen összerakott darabok, sokat fog bírni, ha "óccsó", akkor a kímélő bánásmód is olyan, mint halottnak a csók. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Krill77 #1466 üzenetére
Sztem meg te nem érted mit írtam, nem azt mondtam hogy az enyém a jobb hanem azt hogy én filmre használom és a jamban a legtöbb a magas hang a mi filmnézésnél jó mivel a filmekben nincs sok igy számomra élvezhetőbb az egész, de ezt a videó is jól szemlélteti vagy talán süket vagy és nem tudod a hangokat megkülönböztetni, a mélye is elég jó de nálam nem ez a lényeg veszed az adást? Amit meg te ajánlgatsz az a jamtől hangzásilag elmarad.
Ja és megszeretném kérdezni neked melyik van ezekből?
-
-
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1314 üzenetére
Végre megjött a Sony.
Sajnos tesztelni nem tudtam, mert csak este volt időm átvenni.
Persze azért hallgatom folyamatosan azóta ... csak "teszt" nem volt még, mert az zavarná a családot. Az autóban haza felé szólt róla netes rádió, meg most is szól folyamatosan halkan itt a lakásban. (Szóval csak a "na mézzük mit tud" tesztek maradtak el, használva már van.)
Első benyomás: jó nehéz, böven van benne anyag.
Csak halkan próbáltam. Szép tiszta és telt hangja van. Némely számokban feltűntek olyan hang részek is, amiket eddig nem is vettem észre.
Tölteni még nem töltöttem, kivettem a dobozból és nekiálltam hallgatni. Már megy 3 órája. Ha tudja tényleg azt az üzemidőt, amit igértek, akkor nagyon meg leszek majd vele elégedve.
Ja és ugyan 2,5x annyiba volt, mint amennyiért annó a Flip2 -t vettem, de azt kell mondjam, hogy megérte, mert szól is annyival jobban. (Értsd: szebben, tisztábban, teltebben, de szerintem a hangerővel sem lesz majd probléma.)
Ez az extra mély funkció olyan, hogy jól hangzik és némely stilusnál kifejezetten kívánja, hogy nagyon dübörögjön, de szerintem nélküle is nagyon szép hangja van és úgy is sokkal tágabb spektrumon szól belőle a mély, mint annó a Flip2 -ből szólt. (Ugye annál írtam, is, hogy csak egy egészen szűk frekvencia sávban szól szépen a mély.)Na egyelőre ennyi, mert ház körüli teendőim akadtak ... (Hív a párom ...)
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1305 üzenetére
Hát az pont nincsen ...
Meg igazából azt a csajt nem is mondhatnám, hogy kedveltem már akkoriban (25 éve !!!) sem.
(No nem, mintha mondjuk pl. az akkor konkurens Szinetár Dóráért oda lettem volna ... B@sszki, de öreg vagyok ... Szerintem a Ph látogatók 90% -a azt sem tudja miről / kikről beszélünk itten ...))
De ettől függetlenül persze készülök a tesztre:
Trance, Rave, Techno, Eurodance, Rock, Heavy Metal, Rap, Jazz, Soul, Classical, etc.
Lesz mindenféle stílus ... -
kaszibat
tag
válasz
Krill77 #1288 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget és az ajánlatokat. Beltérre kell, nem kell túl hangos és szeretem a baszusos hangzást. Azt láttam, hogy a soundbot nem igazán elérhető. A psyc volt a befutó, de olvastam egy kissé lehúzó véleményt és ugrott a magabiztosságom.
Persze mindig van egy jobb.
Az plusz pozitívum lenne, ha micro sd kártyáról is tudna lejátszani. De a flip 3 26-ért az a felső határ amit szánok rá, mert ezzel az erővel mindig csak egy kicsit kellene kipótolni és eljutnék a 100 ezer forintos kategóriáig, holott nekem az már abszolút felesleges lenne.
Köszönöm mégegyszer! -
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1279 üzenetére
Ha 2 év múlva 24 óra helyett "csak" 12 -t fog menni egy töltéssel, nekem még az is bőven jó lesz.
(Sőt, ha 5 év múlva már csak 5 -öt, még az is.) Aztán ha végképp kinyiffan az akku, akkor még mindig ott van az adapter amit adnak mellé vagy az akku csere "lehetősége" (DIY).
Én is úgy gondoltam, hogy ha - mint ajánlottad is - 34 -ért jó vétel, akkor 30 -at már nagyon meg kell, hogy érjen.
Egyébként a MediaMarkt akciózta ennyiért, úgyhogy az eredetisége felől nem aggódom.A hang irány dologra szerintem a sarokba rakás jó megoldás lesz majd. Szabadban meg gondolom ahogy távolodok, mint egy tölcsér egyre szélesebb teret fedhet le maga előtt, így ott is csak jól kell elhelyezni és akkor nem lesz majd gond.
Már csak azt kell valahogyab kibírnom kivárni, hogy megérkezzen végre valamikor a jövő héten! Már nagyon kíváncsi vagyok rá!
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1250 üzenetére
Hallgattam Rád és a józan ész érveire és megrendeltem pénteken a Sonyt 30 -ért.
Nem tudom miért, de a szívem nagyon a JBL felé húzott.
Talán azért mert azt már hallottam élőben és mert a tesztek szerint az jobban beszór egy szobát, mint a Sony. (Értve ezt úgy, hogy a tesztek alapján a Sony szemből tökéletes, de oldalról tompa a hangja.)
Mindegy, ahogy Te is írtad a JBL relatíve nagyon drága. (A kisebbik JBL pedig alig volt olcsóbb, pedig ez a Sony "elvileg" "sokkal" "jobb".) Majd berakom a Sonyt egy sarokba és akkor biztosan jobb lesz a hang térbeli eloszlása.
Remélem ez majd kiszolgál egy 5 - 10 évig a Flip2 -vel meg lesz, ami lesz, ha elkészül majd végre legfeljebb elajándékozom a családban valakinek.Köszi szépen a segítséget!
-
TOZ
addikt
válasz
Krill77 #1274 üzenetére
Nekem is elsore az ugrott be, hogy mit rontok el. (Mondjuk a 3 mpig nyomod az egyetlen gombot, majd ha kekpiros villogas van, akkor a telefon megtalalja es orombodogtag, azert nem egy relativitas elmelet).
Aztan amikor az S7-t utan az N7-tel sem ment, majd asszony IfonSE-je sem latta (ez a harom amugy egymast teljesen jol latja) a DOA-t valoszinusitettem.
De azert gondoltam irok ide, hatha van valami, amit nem tettem meg jol. -
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1248 üzenetére
Vidék (ország határ, a főváros 200 km), így mindenképpen netes rendelés lesz.
A Flip2 meg már vagy 2 hónapja az eladónál van javításon, de azt mondja nem tudnak rájönni mi a baja és így megjavítani sem tudják.
Ma nem érek rá, de holnap akkor hallgatok videókat és próbálok dönteni, hogy melyik legyen, ha mindhárom egyformán jó. -
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1246 üzenetére
Bocsi, lehet, hogy nagyon fáradt vagyok már és azért fogalmazok ill. értelmezek rosszul.
Szóval a pénz alapvetően nem vet fel, de "rosszat" sem szeretnék. (Inkább koplalok a jobbra.)
Úgyhogy azt keresem, ami az adottak közül a legjobb ár / érték aránnyal bír, hogy később se bánjam meg, hogy azt választottam, amit.Egyébként nincs már Charge3 40 -ért, így az már ugrott, ha jó, ha nem jó, már mindegy.
Így most akkor van a Charge2+ 32 -ért, lesz majd pénteken a Flip3 26 -ért és egyelőre van még az Általad ajánlott Sony 34 -ért. (Meg esetleg a Jam Heavy Metal, azt hiszem az 18 vagy 16 lesz majd pénteken, bár arról jót is és rosszabbat is olvastam már, így nem tudom mit gondoljak róla.)
Az, hogy boltból legyen és a garancia az jól láttad tényleg nagyon fontos, mert nem szeretnék még egyszer pórul járni.
(Így is nagyon sokban van már ez a hangszóró dolog nekem, hiszen elköltöttem már 12k -t és mégsincs működő hangszóróm.) -
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1243 üzenetére
Szia!
Köszi a hasznos válaszokat!
Tehát akkor összegezve:
A Te kedvenced a Charge3, de szerinted túl drága, még 40 -ért is. Ár / érték arányban pedig ugyanott van a Flip3 mint a Charge3, mert az is nagyon jól szól, csak olcsóbb, tehát az is jó vétel. (A Charge2+ pedig ha jól értem túl régi típus és nem lenne már jó az akksija.)
Ill. az utolsó írásod szerint most ez a Sony is nagyon jó vételnek számít, mert majdnem olyan jól szól, mint a Charge3, viszont jóval olcsóbb nála.Próbálom jól levonni a következtetéseket.
Így elsőre úgy tűnik, mintha a Sonyt ajánlanád most a legjobban, a másik 2 (3) ellenében.Jól értettem?
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1238 üzenetére
Köszi! Szerintem ez nem egy bestbuy kategória. De legalább vicces.
Egyébként tegnap este már okafogyottá vált a kérdésem, mert minden elfogyott mindenhol, csak a Charge2+ -ból maradt még. (Csak este már nem akartam idegesíteni magamat, ezért inkább nem írtam le ide.)
Majd 1 hét múlva - ha akkor még lesz a Charge2+ -ból - lesz újra választási lehetőség, mert akkor lesz újra akcióban a Flip3 ugyanennyiért.
(Furcsa, hogy máskor hogy bír pörögni a topic, tegnap meg senki nem tudott tanáccsal ellátni, amikor nagy szükségem lett volna rá. Na mind1, majd a jövő héten, addig talán kiderül, hogy a Flip3 vagy a Charge2+ a jobb vétel ezeken az árakon.) -
bozig
tag
válasz
Krill77 #1230 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, eléggé drága, de nekem sikerült értelmesebb áron hozzájutnom. Bringázáskor használom, a hátizsákom két oldalsó kulcstartó hálós zsebébe rakok egyet-egyet, és így egész kellemes.Összességében nekem így is jobban tetszik az Xtreme, de köszi a javaslatot
-
-
saiid86
újonc
válasz
Krill77 #1173 üzenetére
köszi a választ! kicsit reméltem, hogy te válaszolsz
...eddig is a jbl felé húztam, de most néztem pár videot, rendesen meggyőzött. teljesen jó lesz, remélem lesz akcióban, ha már várok rá.
még 1 kérdés, hogy, ha esetenként pc-re szeretném rádugni, akkor sima jack-jack csatlakozóval működne? kipróbálnám a telefont is kábellel, ha jobban szól esetleg, akkor használnám úgy is. mire figyeljek 1 ilyen kábelnél? jó a legolcsóbb? https://ipon.hu/webshop/product/gembird_jack_osszekoto_fekete_1.2m_cca_404/370881
vagy kapjam be, hogy ilyeneket kérdezek, és keressem meg az audiokábeles fórumut?
milyen eszközzel tudnám a pc-vel is buletooth-szal összekötni?
köszönöm előre is! -
-szabi-
addikt
válasz
Krill77 #1144 üzenetére
Úgy tudtam az akksik élettartamát a töltés-kimerülés ciklusa befolyásolja.
Minél kevesebb annál tovább működik, ezért teljes kimerülés majd feltöltést érdemes használni.
Így kevesebb a ciklus tovább lesz használható.
A linkelt cikk pont az ellentétét állítja, ezt nem tudtam, majd odafigyelek rá.üdv
szabi -
Gsx-rr
veterán
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Krill77 #1135 üzenetére
Dinamikában, hangerősségben stb..
Szerencsés vagyok, mert van lehetőségem 5 bluetooth hangszórót kipróbálni tucatnyi eszközzel. Pl. az én Xiaomi hangszóróm egy Sony Compact Z-vel szól a legjobban, olyannyira, hogy egyes számoknál nem lehet max.-ra tekerni a hangerőt, mert "kattog", ugyanis olyan erősen szól, hogy a felső hangszórórácshoz hozzáér a membrán. Míg egy kínai csodánál erről szó sincs, laposan, halkan szól. -
Darahian
tag
válasz
Krill77 #1128 üzenetére
Ez így nem igaz hogy nem eg telitalálat, van egy csomó olyan tulajdonsága ami tuti. Voltak még további meglepetések - igazából egyik ámulatból a másikba esek mióta használom.
Letettem például az étkező asztalra.
Ettől elkezdte megduplázni a közép-, és magas tartományt. WTF? Mint amikor szarráégsz a tóparton mert elfelejted hogy a víz visszaveri az UV fényt.
Felvettem újra a kezembe, minden oké.
Vagy még egy: szinte mintha kívánná a rendszer hogy azon a karabineren lógjon, mert úgy megint teljesen más hangzása van. Miután rácsodálkoztam hogy mennyivel teltebb a hangja mint a kis JBL Clip-nek, a JBL-t már nem is akarózott többet bekapcsolni sem. Azok a zenék, amik rengeteg emberi éneket tartalmaznak (pl a Creep), úgy átjönnek hogy libabőr kerülget. Ha asztalos lennék pl, simán készítenék egy olyan karosszéket, aminek a háttámlájába bele lehetne pattintani ezt a hangszórót, úgy tarkó magasságban. Közelről, megfelelő pozícióban (ahol ugye érvényesül a sztereó hangzás is - 18 cm-es legnagyobb méretnél azért ez picit leredukálja az effektív távot) tökéletesen kijön minden.A hiányérzet abból adódik, hogy amikor izmosabb basszussal megáldott zenét hallgatok, szabályosan ugrál ugyan a kezemben a hangszóró, de olyan érzés mintha csak egy reflexnyílás hiányozna a basszusnak.
Lehet varratok neki egy kis babzsákot, mert úgy megint máshogy muzsikál.
-
Darahian
tag
válasz
Krill77 #1065 üzenetére
Na megjött a VTIN Punker!
Kezdem is az elején: egy JBL Clip tulajdonosaként kicsit többre vágytam bluetooth hangszóró téren - aztán egyetlen, itt a fórumtopicban eltöltött nézelődést követően sikerült kiszúrnom, hogy francizj hozzászólásában említett VTIN 20W Punker 55%-al le van értékelve - annyira, hogy gyakorlatilag lopás kategóriába esik.
Mit mondjak, megglátni és megszeretni egy pillanat műve volt
Feltúrtam a netet néhány véleményért, és arra a meglepő véleményre jutottam, hogy a termék nem létezhet.
Ilyen jó áron ennyire agyondicsért cucc márpedig nincs.
Nosza, családi segítséggel (Londonban dolgozó sógornőm nagy amazon-guru) beruháztam egyre.
És most itt van.
Először arra gondoltam, hogy technikai specifikációkkal (méretek, súly, ilyesmik) nem untatnám a nagyérdeműt. De talán mégis: 438 grammos súlya és 181 milliméteres hossza még az okostelefonokhoz szokott zsebek tulajdonosait is gondolkodóba ejti. De hátizsákban tökéletesen elfér majd.
Talán pár szót még a 4.400 mAh-os akksijáról, ami 4.200 órás rendelkezésre állást, és kb 25 óra folyamatos üzemidőt ígér. Meg 6-8 órás teljes töltési időt. Jézusom. Komolyan elkezdtem agyalni, hogy van-e lehetőségem külső akksiként működtetni a Lumia 735-ösömhöz. (a lumia kapcsolatról később)
A hangszóró körben gumírozott, gombjai, töltőnyílása és 3,5 jack csatlakozó nyílása is rejtett, a fényképezőknél is megszokott gumiajtóval.
És hogy a hangja...?
Nos, itt azértvannakvoltak problémáim, elmondom miért.
Mivel minden hangtechnikai tudásnak híján vagyok, igyekszem a tesztelt zeneszámokkal körülírni a tapasztaltakat. Egy átlagos fülessel utánamehettek a körülírt hangtartománynak...
1. próba:
Operaház fantomja - jól ismert melódia.
Hát basszus, komplettben szétesett úgy ahogy volt.
A mély hangoknak nyoma sem volt, a magasak meg szálltak minden felé.
Csodálkoztam.
Hol vannak a mély hangok???
2. próba:
David Bowie - I'm deranged
Nem volt az igazi, a kicsalogatandó mélyek valahogy nem jöttek át. Bowie üvöltött, a zenéből ismert mély hangok sehol. Itt azért elkezdtem csapongani...
Hallgattam már mindent, kerestem a jól megszokott hangzásokat. Nem az überbasszust, hanem a megszokott hangzásokat, komfortzóna meg minden. De valahogy minden szétesett.
Keresgéltem én mindent ami eszembe jutott.
Végül EGY ponton valami megdobbant bennem, pontosan ott, ahol a Metallica One c. számában az a laza lábdobos rész van.
ÉS ÁTJÖTT 'AZMEG!
Bocs.
Szóval meghallottam.
Ott volt a hangszóróban.
Kerestem tovább.
Túrtam, kikerestem, hallgattam. Nem jó.
Már kezdtem komolyan csalódott lenni, mikor megtaláltam azt a zenét ami konkrétan átjött minden eddiginél szebben. Nem meglepő módon szintén Metallica volt. Until it Sleeps. Mivel ismerem a Load c. albumot oda-vissza, tudtam hogy ezt megtaláltam.És a hangszóró életre kelt.
Azóta is hallgattam, a basszus nem igazán jön át, túlhajtani meg nem ildomos. Bluetoothon nem vezérli a telefonom az equalizert, drótón meg utálom hallgatni. (akkor minek a bluetooth szabadsága, nemde?)
De hogy milyen szép telt hangjai vannak?!
Elégedett vagyok a vásárlással.Apróbb kellemetlenség, hogy kb 30 cm-ről szemben tartva érvényesül a sztereó hatás, szóval nagyjából sose. De megbocsátható.
-
creed33
aktív tag
válasz
Krill77 #1111 üzenetére
Hűha......
Mint láthattad az extrém mellett ott van egy másik hangszóró.
Azért azt nem gondoltam volna hogy nincs annyi logikád ha megjelölök egy drágább cuccot mint kiszemeltet a megvásárlásra akkor már nem 30-at szánok rá.30-at félrerakom és 2-3 hónap alatt hozzárakom a többit.Még az is lehet hogy időközben lesz valahol akciósan és előbb meg tudom venni.
Megköszönöm eddigi segítségedetde a továbbiakban nem tartok rá igényt.Nincs harag ok?
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Krill77 #1107 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
creed33
Nem vagyok hifista, de szeret(t)em
jó minőségben hallgatni a zenét, főleg régebbi "old hifijeim" vannak (voltak).
Mondjuk azt
, hogy hallom a különbséget a cuccok hangminősége között, így merem azt mondani, hogy az F4, ár-érték arányban jó cucc
.
De az is tény, hogy ezt az ember csak akkor hiszi el, ha meghallgatja, és természetesen nem egyformák az igényeink.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Krill77 #1095 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból, neked milyen/milyenek vannak a tulajdonodban?
Van itthon, Onyx Studio, JBL GO, SRS X11 meg "bestbuy" Xiaomi.
Meghallgattam cimborák, kollégák más más kínai termékét.
Nekem az a véleményem, hogy a minőséget meg kell fizetni.
Nem fog csalódást okozni.
Drágább ugyan de nem agyalok azon hogy nem lett e volna jobb, vagy nem kellett e volna másik.
Továbbra is vallom, el kell menni üzletbe, több félét meghallgatni és úgy dönteni.
Ez sajnos a kínai termékekkel nem nagyon fog menni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged