- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPad topik
- E-book olvasók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1238 üzenetére
Köszi! Szerintem ez nem egy bestbuy kategória. De legalább vicces.
Egyébként tegnap este már okafogyottá vált a kérdésem, mert minden elfogyott mindenhol, csak a Charge2+ -ból maradt még. (Csak este már nem akartam idegesíteni magamat, ezért inkább nem írtam le ide.)
Majd 1 hét múlva - ha akkor még lesz a Charge2+ -ból - lesz újra választási lehetőség, mert akkor lesz újra akcióban a Flip3 ugyanennyiért.
(Furcsa, hogy máskor hogy bír pörögni a topic, tegnap meg senki nem tudott tanáccsal ellátni, amikor nagy szükségem lett volna rá. Na mind1, majd a jövő héten, addig talán kiderül, hogy a Flip3 vagy a Charge2+ a jobb vétel ezeken az árakon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest