- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
[link]
JBL Charge 2+ vízálló, Bluetooth hangszóró 30.000 akcióban.Én egy ilyet használok [link] MOJO Buzz Bluetooth kosarazni, kinti edzéshez szoktam vinni. A sub-hoz szokott fülemnek eléggé harmatos, de a célnak megfelel 10e-ért vettem. Balcsiba is be szoktam vinni rágumizva a matrac fogantyúra
A vízben a nyílt téren a közelében és 1 méteres körzetben oké, messzebb elfogy
Persze nem is arra való
Ennél lejjebb a sok nyekenyóka szarért pénzt nem adnék.
Bár a mojo után a charge 2+ is nagy ugrás lenne, de úgy vagyok vele, hogy ha ugrok, akkor megugrom a legnagyobb lépcsőt az xtreme-re ami még akcióban is 80eBenti kardió edzéshez laptop/teló erősítéshez [link] LAS260B -t használunk ami meghajtva már támogatja a mozgást. Mivel nincs sub nem zavarja annyira a családtagokat és viszonylag hordozható is.
-
szab13
aktív tag
Szia!
Voltam pár MM-ba és és érdekes a Charge 3 nem győzött meg engem sem. (pedig elvileg jobb a 2+nál)
Végül a Sony SRS-XB3 és Charge 2+ között vacilláltam.
Mivel a Telekomnál a Charge 2+ 32e ezért azt választottam. (sony 36-ért találtam)
Egyáltalán nem bántam meg sőt, nagyon jól szól. -
rossitibi
tag
Mekkora kellene? Nekem Jbl charge 2+ van az akkora mint egy fél literes sörösdoboz. Nagyon jó! Szép hangzás,van basszus is rendesen a méretéhez képest,főleg ha lent van a földön,fal mellett vagy asztal alatt.
Az újabb verziója a charge 3. Én tudom ajánlani!
Van egy kisebb verzió: a flip 3 meg egy nagyobb: az extreme. Attól függ mire szeretnéd használni.Szerintem hallgasd meg őket egy áruházban.Bár ott nem ugyan az mint otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged