- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
Nekem is van egy SAL PAR 220BT hangfalam 30-ba került, de a hangzása többet ér annál
Először nem tetszett a hangja úgy volt, hogy vissza küldöm mert nettről rendeltem. Nálam csúnyán szólt, otthon nem bírtam beállítani a hangzását sehogy se. A gyártó a távirányítóhoz nem ad elemet, ezért ki vettem a tv távirányítójából. És csak utána kezdett jó lenni a hangzása, azért mert a távirányítóval lehet a hangját is állítani. Nélküle nincs többféle hangzás mód amiből lehet válogatni. Különben nekem a sima normál hangzással a jó. A mély és a magas is 0-lán van. A mély kiemelőt nem használom mert ott brummog. Bár olyan zenéknél ahol nincsen sok basszus ott jó lehet.Szerintem jó hangja van ha nincsen elállítgatva. De nemsokára jön a teszt beszámoló a kollégától is, ami őszinte lesz mert nagy vita volt múlt hónapba. Aki követi a fórumot az tudja miről beszélek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest